45 δισεκατομμύρια δολάρια η αξία της Xiaomi

45 δισεκατομμύρια δολάρια η αξία της Xiaomi

H Xiaomi όπως όλοι θα γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια έκανε εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο της τεχνολογίας και της ζωής μας, ξεφεύγοντας  από την αγορά της Ασίας επεκτείνοντας την φήμη της σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η Xiaomi λοιπόν έφτασε σε αξία τα  45 δισεκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας κάθε άλλη τεχνολογική Silicon Valley και Ασιατική startup,προσελκύοντας επενδυτές από όλων τον κόσμο όπως   η All-Stars Investment και η Ρωσική DST Global.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2014, η Xiaomi κατάφερε για πρώτη φορά να εκθρονίσει τη Samsung η οποία ήταν κυρίαρχη στην αγορά της Κίνας. Φέτος αναμένει συνολικά να αποστείλει 60 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως, στόχος πολύ υψηλός σε σχέση με τα περσινά 18.7 εκατομμύρια. Για το μέλλον, όπως έχει πει ο CEO της εταιρείας, θέλει στην επόμενη δεκαετία να αφήσει πίσω Samsung και Apple από την παγκόσμια αγορά.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment