4Κ εμπειρία στο σαλόνι με το Tronsmart TV BOX

4Κ εμπειρία στο σαλόνι με το Tronsmart TV BOX

Δεν προλαβαίνουμε την παρουσίαση των gadget με τους Κινέζους! Το ένα μετά το άλλο βρίσκουμε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο να δείξουμε! Τελικά, αυτό που μας άρεσε περισσότερο αυτή την εβδομάδα, είναι το Tronsmart Vega S95_Telos. Ένα 4Κ Android TV Box για την 4Κ τηλεόραση σας. H απόλυτη εμπειρία Android στο σαλόνι.

S95_Telos_151

Το Tronsmart Vega S95, είναι ένα μικρού μεγέθους gadget, το οποίο είναι ικανό να αναπαράγει περιεχόμενο κωδικοποιημένο σε H.265, ανάλυσης 4Κ*2Κ 10-bit στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Η αναπαραγωγή γίνεται με επιτάχυνση από το hardware, το οποίο είναι μια τετραπύρηνη CPU S905 της Amlogic και μιας 5-πύρηνης GPU Mali-450. Αυτό, μαζί με τον χρονισμό στα 2GHz και τα 2GB RAM, επιτρέπει στην συσκευή την ομαλή αναπαραγωγή 4K περιεχομένου. Από εξωτερική εμφάνιση, θυμίζει λίγο mac mini, αλλά η κατασκευή του είναι κυρίως από πλαστικό με matte φινίρισμα.

S95_Meta_07

Ταινίες, σερφάρισμα και παιχνίδια σε 4Κ… στο σαλόνι…! Τέλος η ζωή, τέλος η παραγωγικότητα. Εύστοχο το όνομα της συσκευής. Tronsmart Vega S95_Telos. Και όλα αυτά με 97€ για το Telos, το οποίο είναι το πλήρες πακέτο της S95. Υπάρχουν και το Meta στα 77.66€ και το Pro στα 58.24€. Όλα είναι ικανά να αναπαράγουν το 4Κ περιεχόμενο, απλά το μοντέλο Telos έρχεται με τα 2GB Ram + 16GB εσωτερικής μνήμης αποθήκευσης. Το 1000άρι LAN και 802.11ac 2.4G/5G WiFi. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η εξωτερική powered θύρα σύνδεσης σκληρού δίσκου SATA. Το οποίο δεν προσφέρεται στα άλλα 2 μοντέλα. Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι: οι 3 υποδοχές USB 2.0 (δυστυχώς), η υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, μια SPDIF για σύνδεση οπτικής ίνας και το Bluetooth 4.0. Φυσικά, δεν λείπει η θύρα HDMI 2.0, η οποία απαιτείται για την αναπαραγωγή του περιεχομένου σε 4Κ*2Κ@60FPS.

Ζητήσαμε δείγμα της συσκευής για να την δούμε και από κοντά και εν λειτουργία. Πιστεύουμε πως η αγορά αξίζει, γιατί μιλάμε για ένα κόστος μόλις 97€ για την απόκτηση συσκευής αναπαραγωγής 4Κ περιεχομένου. Για τους ενδιαφερόμενους, μπορείτε να την αποκτήσετε από το συνεργαζόμενο κατάστημα GeekBuying.com από τον παρακάτω σύνδεσμο: Tronsmart Vega S95_Telos

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • OS: Android 5.1.1
  • CPU: Amlogic S905 4-core 64bit
  • GPU: Mali 450 5-core
  • RAM: 2GB (έκδοση Telos)
  • Εσ. μνήμη: 16GB eMMC (έκδοση Telos)
  • Διασύνδεση: WiFi 802.11 Dual-band 2.4G/5.0G, Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.0
  • Θύρες: 3x USB 2.0, HDMI 2.0, SD Card, Sata (έκδοση Telos), SPDIF

Όλες τις συσκευές θα τις βρείτε στο συνεργαζόμενο κατάστημα GeekBuying.com Το TS έχει στενή συνεργασία με το GeekBuying.com. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο κατάστημα, με πολύ καλούς χρόνους αποστολής και παράδοσης και αν έχετε κάποια απορία, στείλτε μας, είτε σχόλιο σε αυτό το άρθρο, ή με email στο techsmartgr [ατ] gmail [τελεία] com, ή μήνυμα στο facebook fan page του TS και θα κάνουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

John Doe
petsoukos@gmail.com
No Comments

Post A Comment