5.7 εκατομμύρια PS4 πούλησε η SONY την εορταστική περίοδο

5.7 εκατομμύρια PS4 πούλησε η SONY την εορταστική περίοδο

Στα 35,9 εκατομμύρια συσκευές στο σύνολο έφτασε το κοντέρ για την SONY για το PlayStation 4. Ο αριθμός αυτός ανέβηκε από τα 30,2 εκατομμύρια, όπου βρισκόταν στα τέλη Νοέμβρη, από τις πωλήσεις επιπλέον 5,7 εκατομμυρίων συσκευών.

Εκτός από τις πωλήσεις PS4, στην ίδια περίοδο τα πήγαν εξίσου καλά και οι πωλήσεις παιχνιδιών για το PS4 με 35 εκατομμύρια μονάδες. Οι πωλήσεις αφορούν Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Ιαπωνία.

Ο πρόεδρος και CEO της Sony Computer Entertainment, Andrew House, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τόσοι πολλοί πελάτες επέλεξαν το PS4 ως το καλύτερο μέσο για να παίξουν την περίοδο των διακοπών και πως η κοινότητα αυξήθηκε περισσότερο από ποτέ». Συμπλήρωσε επίσης πως «Παραμένουμε σταθεροί στην δέσμευση μας να προσφέρουμε καινοτόμες εμπειρίες ψυχαγωγίας.»

Στην SONY περιμένουν το 2016 να είναι «η χρονιά» του PS4 των μεγάλων τίτλων. «Είναι η χρονιά όπου οι υπάρχον χρήστες και αυτοί που σκέφτονται να αποκτήσουν ένα PS4, θα σκεφτούν πως ‘είναι καλά να έχεις το PS4’», την δήλωση αυτή έκανε ο Shuhei Yoshida στέλεχος του PlayStation.

Athanasios Theodorou
petsoukos@gmail.com

Marketing manager, web developer και συντάκτης του Techsmart.gr. Βρίσκεται online 366 μέρες τον χρόνο!

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: