5 Δωρεάν Software που πρέπει να έχεις στο PC σου!

5 Δωρεάν Software που πρέπει να έχεις στο PC σου!

Παρόλο που βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου κυβερνούν οι φορητές συσκευές, ο υπολογιστής παραμένει ένα απαραίτητο εργαλείο της καθημερινότητας πολλών από εμάς. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής για να θεωρηθεί ως εργαλείο χρειάζεται και τα ανάλογα software που πολλές φορές κοστίζουν ακριβά. Από όταν θυμάμαι την ύπαρξη των υπολογιστών πάντα υπήρχαν δωρεάν λύσεις που μας έλυναν τα χέρια.

Πριν πούμε για τα προγράμματα που επιλέξαμε στην σημερινή λίστα, να εξηγήσουμε λίγο και πως δουλεύει το μοντέλο του δωρεάν software μιας και πρόκειται για εταιρίες που σαφώς ενδιαφέρονται για κέρδη. Τα κέρδη ουσιαστικά έρχονται από διαφημίσεις που πλασάρονται μέσα από αυτά τα προγράμματα αλλά και από δωρεές που στο εξωτερικό είναι διαδεδομένες. Λαμβάνεις ένα δωρεάν εργαλείο που θα σου λύσει το πρόβλημα και ως ευχαριστώ δίνεις ένα ποσό που εσύ γουστάρεις για να στηρίξεις την προσπάθεια και να συνεχίσει να υπάρχει. Όχι στην Ελλαδίτσα δεν κάνουμε έτσι κοιτάμε το ΤΖΑΜΠΑ.

Πάμε λοιπόν να δούμε 5 δωρεάν software που ακόμα και αν δεν τα θεωρείς απαραίτητα πρέπει να τα δοκιμάσεις…

Audacity

Τα Podcast είναι στο απόγειο αυτήν την περίοδο και σίγουρα κι εσύ που διαβάζεις το άρθρο έχεις κάποιο αγαπημένο. Το audacity λοιπόν είναι ένα open source software όπου θα σε βοηθήσει να καταγράφεις ήχο, να τον επεξεργάζεσαι και να τον μετατρέπεις όπως εσύ θες είτε στήσεις το δικό σου podcast είτε απλά ηχογραφείς την φωνή σου ως το επόμενο Xfactor.

TeamViewer

Με το teamviewer έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις απομακρυσμένη πρόσβαση από έναν υπολογιστή σε κάποιον άλλον. Χρήσιμο εργαλείο όταν θέλεις να συνδεθείς στον υπολογιστή του γραφείου στις 12 το βράδυ ή να βοηθήσεις κάποιον φίλο με το πρόβλημα που έχει στο pc του και είναι 500 χιλιόμετρα μακριά.

Foxit PDF Reader

Προφανώς και κάθε browser μπορεί να ανοίξει και να διαβάσει ένα αρχείο pdf αλλά αν αυτό δεν σου αρκεί και θέλεις να δημιουργήσεις και να επεξεργαστείς τα δικά σου, το Foxit PDF Reader θα σου λύσει το πρόβλημα

TikTok Windows

Ανοίγεις το Tiktok και ξεχνιέσαι για ώρες, όλοι το έχουμε περάσει μην ανησυχείς. Υπάρχει φυσικά και η Windows έκδοση που λίγοι γνωρίζουν για να μην μπορείς να ησυχάσεις ποτέ από αυτή την μάστιγα – φαινόμενο.

Zoom Meetings

Λίγο η κορόνα, λίγο η αυξανόμενη τάση για απομακρυσμένη εργασία δημιούργησε την ανάγκη κάθε υπολογιστής να έχει το Zoom. Online meetings με συναδέλφους, μαθητές και φίλους έχουν κάνει το Zoom ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν προγράμματα τα τελευταία 2 χρόνια!
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment