Κορυφαία απόδοση χρωμάτων με τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF950V της LG

Κορυφαία απόδοση χρωμάτων με τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF950V της LG

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K ULTRA HD UF950V με τεχνολογία ColorPrime, που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο εύρος και ρεαλισμό στα χρώματα για μια απολαυστική εμπειρία θέασης. Η νέα σειρά UF950V της LG, με τηλεοράσεις 55 και 65 ιντσών, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES 2015 τον Ιανουάριο, ενώ διαθέτει νέο σχεδιασμό, περισσότερες λειτουργίες και προηγμένη τεχνολογία εικόνας και ήχου, για οικιακή ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου.

Οι τηλεοράσεις 4K ULTRA HD της σειράς UF950V της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), προβάλλοντας ρεαλιστικές εικόνες υψηλής ποιότητας, και ευρεία γωνία θέασης για απρόσκοπτη προβολή από οποιοδήποτε σημείο. Η νέα τεχνολογία ColorPrime της LG, που βασίζεται σε νέους αναβαθμισμένους LED λαμπτήρες και ενισχυμένο χρωματικό φίλτρο, προσφέρει ευρύτερο χρωματικό βάθος και πιο ζωντανές, φυσικές εικόνες, που αναπαράγονται με μοναδική ακρίβεια. Χάρη στην τεχνολογία της LG True Black Control local dimming, ο λόγος της αντίθεσης έχει βελτιωθεί για ακόμα πιο βαθύ μαύρο, η νέα λειτουργία LG Natural Color ελαχιστοποιεί τα λάθη στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ ο αλγόριθμος Contrast Optimizer μεγιστοποιεί τη χρωματική αντίθεση και τη φωτεινότητα. Τέλος, η λειτουργία 4K 3D της LG προσφέρει μία ακόμα πιο ρεαλιστική και άνετη τρισδιάστατη εμπειρία, που καθηλώνει το θεατή με τη μαγεία των εικόνων.

Η νέα σειρά UF950V διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου, 4.2 καναλιών, ισχύος 60 watt, με τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ηχοσυστημάτων Harman/Kardon. Η υψηλή ποιότητα της εικόνας συνοδεύεται έτσι από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής τεχνολογίας, ενώ το σύστημα LG ULTRA Surround εγγυάται μια ηχητική εμπειρία υψηλής ισχύος και πιστότητας. Ταυτόχρονα, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της βάσης, το λεγόμενο αμφιθεατρικό ή auditorium stand, των τηλεοράσεων της σειράς συμβάλλει στην καλύτερη αναπαραγωγή του ήχου και των ηχητικών εφέ, φέρνοντας το θεατή ακόμα πιο ‘κοντά’ στην εικόνα που παρακολουθεί.

Ο σχεδιασμός ULTRA Slim της LG κάνει τις τηλεοράσεις της νέας σειράς UF950V ακόμα πιο λεπτές και ελαφριές, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία LED της LG, που είναι ακόμα πιο λεπτή κατασκευαστικά. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της σειράς διατηρεί απόλυτα την ισορροπία του μοντέρνου και του κλασσικού, ενώ ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον, προσδίδοντάς του υψηλή αισθητική. Τέλος, όπως όλες οι τηλεοράσεις της LG για το 2015, έτσι και η νέα σειρά διαθέτει την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, webOS 2.0. Η νέα έκδοση, εκτός από το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, έχει εμπλουτιστεί και με μια σειρά εντυπωσιακές λειτουργίες, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πολύ πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο φυσική.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG 4K ULTRA HD UF950V με τεχνολογία ColorPrime θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Μαρτίου 2015.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment