Το «8-Bit Invaders» της Petroglyph εισβάλει στα γήινα καταστήματα τον Φλεβάρη

Το «8-Bit Invaders» της Petroglyph εισβάλει στα γήινα καταστήματα τον Φλεβάρη

Το λαμπρό scifi RTS «8-Bit Invaders» της Petroglyph πλησιάζει με ταχύτητα τον πλανήτη Γη, με σκοπό να καταλάβει τα καταστήματα στις 26 Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι θα εμφανιστεί τόσο σε ψηφιακή όσο και σε εμπορική συσκευασία στο PlayStation 4, ενώ στο Xbox One θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά.

 

Εισβολή στο πολυσύμπαν

Στο 8-Bit Invaders οι παίκτες χτίζουν μια βάση και συγκεντρώνουν έναν κολοσσιαίο στρατό scifi μονάδων, όπως οι «Floating Brains», τα «Blast Bugs» και τα «Xenodogs» για να κατακτήσουν τον εχθρό τους. Υπάρχουν δύο διαφορετικές φατρίες για να σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή – οι βάρβαροι Cranioids και οι γενναίοι πολεμιστές του Galactic Marine Corps. Το πολυσύμπαν μεταμορφώνεται σε ένα ταραχώδες πεδίο μάχες σε αυτό το ταχύτατο και ιδιαίτερο RTS, που υπόσχεται πολύ δράση.

 

Η σειρά 8-Bit

Το 8-Bit Invaders είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς RTS «8-Bit» που δημιούργησε η Petroglyph, μετά το 8-Bit Armies και το 8-Bit Hordes. Τα τρία παιχνίδια της σειράς υποστηρίζουν online multiplayer μεταξύ τίτλων! Οι ιδρυτές της Petroglyph, γνωστοί για τη δουλειά τους σε πολλά επιτυχημένα RTS games, όπως το Command & Conquer, μετέφεραν την απλοϊκότητα των κλασσικών RTS παιχνιδιών σε αυτήν την γενιά. Το DSOGaming περιέγραψε την σειρά ως εξής στο review του: «Συμπερασματικά, τα 8-Bit games της Petroglyph είναι διασκεδαστικά, μινιμαλιστικά RTS παιχνίδια που θυμίζουν τους παππούδες του είδους».

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment