9 Οκτωβρίου έρχονται τα νέα iPhone στην Ελλάδα

Μετά το πρώτο κύμα και τη φρενίτιδα για τα νέα iPhone, 6s και 6s Plus, στις αγορές όπου κυκλοφορεί ήδη, οι best seller συσκευές της Apple θα βρίσκονται από τις 9 Οκτωβρίου επισήμως και στην ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Apple, μόλις στις πρώτες ημέρες από τη διάθεσή τους σε Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία, διατέθηκαν περισσότερες από 13 εκατομμύρια συσκευές. Η επίδοση αυτή αποτελεί νέο ρεκόρ για την Apple.

Η χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στο δεύτερο κύμα αυτών που θα υποδεχτούν άμεσα τα νέα iPhone. Έτσι, τα iPhone 6s και 6s Plus θα είναι διαθέσιμα στους Έλληνες καταναλωτές νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, συγκριτικά με την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους στις ΗΠΑ και τις άλλες μεγάλες αγορές του κόσμου.

Τα νέα iPhone μεταξύ άλλων βελτιώσεων ενσωματώνουν το 3D Touch, την πρωτοποριακή τεχνολογία ανταπόκρισης της οθόνης και στην πίεση.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment

%d bloggers like this: