Pebble Time Round, Το πολύ λεπτό smartwatch!

Pebble Time Round, Το πολύ λεπτό smartwatch!

Το Pebble είναι από τα πρώτα smartwatches που κυκλοφορήσαν στην αγορά πολύ πριν ασχοληθούν οι μεγάλες εταιρίες και όπως φαίνεται συνεχίζει με νέο στρογγυλό σχεδιασμό.

Το νέο στρογγυλό μοντέλο της Pebble ονομάζεται Pebble Time Round και σύμφωνα με την εταιρία  είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο smartwatch της αγοράς με πάχος 7.5mm και βάρος 28gr.

Επίσης διαθέτει έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας e-Paper με LED backlight και επικάλυψη Gorilla Glass, για να αντέχει τις γρατζουνιές, καντράν από ανοξείδωτο ατσάλι και μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 1 ημέρας με μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Φυσικά αντέχει στο νερό, αφού είναι πιστοποιημένο με το πρωτόκολλο IPX7 και είναι συμβατό με όλα σχεδόν τα iPhones αρκεί να η συσκευή να έχει εγκατεστειμένο iOS 8 και πάνω αλλά και συσκευές Android 4.3+.

Τέλος το Pebble Time Round αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο στις ΗΠΑ σε τιμή $249 και στην Ευρώπη στις αρχές του 2016.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment