HTC One M10, διαρροή φωτογραφιών και το πρώτο teaser video

HTC One M10, διαρροή φωτογραφιών και το πρώτο teaser video

H HTC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser video για το νέο smartphone ΗTC One M10

Φυσικά στο Teaser video η HTC δεν αποκαλύπτει κάποιο από τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την εμφάνιση του νέου HTC One M10, όμως αφήνει να εννοηθεί ότι κατασκευαστικά η συσκευή θα είναι ακόμα καλύτερη από τους προκατόχους της.

Στο βίντεο πάντως η εταιρία μας ενημερώνει ότι όλοι εργάζονται ασταμάτητα όχι επειδή είναι υποχρεωμένοι, αλλά επειδή το θέλουν. Είναι  ακόμα όρθιοι, ενώ θα μπορούσαν να κοιμούνται. Αναζητούν τρόπους να κάνουν το smartphone των χρηστών ακόμη καλύτερο. Είναι  ερωτευμένοι με αυτά τα πράγματα και παραδέχονται ότι έχουν εμμονή… με την καλή έννοια.

Για την ώρα πάντως οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν το HTC One M10 να έχει οθόνη 5.1” AMOLED, επεξεργαστή 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 ή 64bit octa-core MediaTek, 4GB RAM μνήμη, διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο 32GB (επέκταση με microSD) και κάμερα στο πίσω μέρος του, 12MP με Laser AutoFocus και O.I.S.

Επίσης διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το @onleaks

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment