Fitlet, Tο μικρό στο μάτι mini-PC αλλά μεγάλο σε δυνατότητες.

Fitlet, Tο μικρό στο μάτι mini-PC αλλά μεγάλο σε δυνατότητες.

Η νέα επανάσταση στο κόσμο του computing είναι τα mini-PCs. Πλέον όλο και περισσότερες εταιρίες κυκλοφορούν μικροσκοπικά υπολογιστικά συστήματα, τα οποία προσφέρουν μία σειρά από λειτουργίες στους users, compact design και με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Η νέα πρόταση είναι το Fitlet, ένα mini-PC
από την εταιρεία Compulab.
To Fitlet στηρίζεται σε ένα fanless desing (σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα), όπου υποστηρίζει λειτουργικό 64-bit Windows 7 και Windows 8, αλλά και Linux προ-εγκατεστημένα. Παρόλο το μικρό του μέγεθος, οι σχεδιαστές έχουν καταφέρει να χωρέσουν έναν 64-bit quad-core A4 Micro-6400T APU επεξεργαστή της AMD ο οποίος φέρει ενσωματωμένο ένα GPU chipset Radeon R3 που υποστηρίζει μέχρι και 8GB μνήμης DDR3, αλλά και 1ΤΒ mSATA.

Επίσης, το Fitlet επιτρέπει dual display μέσω των δυο HDMI θυρών, διπλά Ethernet connectors, Wi-Fi 802.11 a/c, Bluetooth 4.0 και έξι USB θύρες από τις οποίες οι δύο είναι USB 3.0. H Barebones έκδοση του Fitlet στοιχίζει περίπου σε αρχική τιμή 129 δολάρια, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο δεν κυκλοφορεί με ενσωματωμένη μνήμη RAM.
To Fitlet είναι αναμφίβολα ένα mini-PC εξαιρετικά μικρό και εύχρηστο, με πολλές δυνατότητες που δεν περνάει απαρατήρητο.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment