OnePlus 3, Ανακοινώθηκε το νέο μοντέλο (video)

OnePlus 3, Ανακοινώθηκε το νέο μοντέλο (video)

To νέο OnePlus 3 έρχεται με εκπληκτικά χαρακτηριστικά και χωρίς ειδική πρόσκληση

Η OnePlus παρουσίασε το νέο OnePlus 3 το οποίο διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών (Optic AMOLED) με ανάλυση 1080p ενώ είναι ανθεκτική στα πεσίματα και τις γρατζουνιές αφού το γυαλί της είναι Gorilla Glass 4.

Επίσης το OnePlus 3 εκτός από την εκπληκτική οθόνη του, διαθέτει κάμερα 16MP με οπτικό και ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας και δυνατότητα λήψης βίντεο 4K ενώ στο μπροστινό του μέρος διαθέτει μία κάμερα 8MP για εκπληκτικές selfies.

oneplus3_techsmart_2

Στο εσωτερικό του το OnePlus3 κρύβει έναν επεξεργαστή Snapdragon 820, 6GB μνήμη RAM, και αποθηκευτικό χώρο 64GB, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η μπαταρία του είναι στα 3.000mAh και υποστηρίζει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης της OnePlus.

Τέλος το OnePlus 3 κοστίζει €400 και μπορεί να το παραγγείλει όποιος θέλει μιας και δεν υπάρχουν προσκλήσεις όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία αλλά το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να παρακολουθήσει ολόκληρη την παρουσίαση της εταιρίας μέσα από την εδική εφαρμογή της OnePlus.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment