Ανακοίνωση: Αναστολή λειτουργίας της Nintendo στην Ελλάδα

Ανακοίνωση: Αναστολή λειτουργίας της Nintendo στην Ελλάδα

Η εταιρεία Nintendo αναστέλλει την λειτουργία της στην Ελλάδα η οποία μετράει παρουσία 20 ετών.  Η αντιπροσωπεία της Nortec multimedia S.A., ανακοίνωσε με οριστικό τρόπο την παύση συνεργασίας της με την ιαπωνική εταιρεία για τα προϊόντα της, που θα λάβει χώρα στις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Η επίσημη ανακοίνωση της Nortec multimedia S.A. αναφέρει:

Όπως γνωρίζετε όλοι, η Nortec Multimedia άντεξε την αδυσώπητη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμα και σήμερα η εταιρία παραμένει αδάνειστη και υγιής.

Όμως, μια σειρά σημαντικών εμπορικών θεμάτων που έχουμε με τη Nintendo μας υποχρεώνουν να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία. Ως εκ τούτου, με την παρούσα και προς μεγάλη μας θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία μας με τη Nintendo τελειώνει στις 31-12-2015.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την εγκάρδια και συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στους καταναλωτές και οπαδούς των προϊόντων μας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά στη Nintendo τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και δραστηριότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική”.

Τα εύλογα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά, έχουν να κάνουν με το τι θα γίνει θα γίνει με την υποστήριξη των μηχανημάτων στην χώρα μας. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν η Nintendo θα βρει κάποια νέα στέγη στην Ελλάδα, μιας και δεν έχουμε ακόμα κάποια άλλη επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τρόπος λειτουργίας της ιαπωνικής εταιρείας δεν δείχνει να “συμβαδίζει” πλέον με την εγχώρια αγορά. Οι Ιάπωνες ζητούν minimum αριθμό παραγγελιών και πωλήσεων που συχνά δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος της κατά τόπου αγοράς, κάτι που μέχρι σήμερα η Nortec μπορούσε να εξυπηρετήσει.Η απόφαση της λήξης συνεργασίας, ήρθε από την ελληνική πλευρά που ζημιώθηκε λόγω παρατεταμένης ύφεσης και αύξησης χρεών. Αναμένουμε εξελίξεις.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment