Ανακοινώθηκε το Sifu Vengeance Edition για Xbox (vid)

Ανακοινώθηκε το Sifu Vengeance Edition για Xbox (vid)

Η Sloclap και η εκδοτική εταιρεία Microids ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι τόσο η Standard Edition όσο και η limited “Vengeance Edition” του Sifu για το Xbox Series X και το Xbox One θα κυκλοφορήσουν στις 7 Μαρτίου 2023 στην Ευρώπη. Το Παρισινό στούντιο, διάσημο για το επιτυχημένο multiplayer game Absolver (2017), επιστρέφει με έναν ώριμο τίτλο που προσφέρει ένα μείγμα εκρηκτικής δράσης που στηρίζεται σε ένα σενάριο Kung Fu και εκδίκησης.

Οι εμπορικές εκδόσεις του Sifu για το Xbox Series X και το Xbox One θα κυκλοφορήσουν στις 30 Μαρτίου στην Ευρώπη και στις 25 Απριλίου στη Βόρειο Αμερική.

Η Vengeance Edition θα περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι για Xbox One / Xbox Series X
  • Μια αποκλειστική θήκη SteelBook
  • Το εκτυπωμένο artbook “The Art of Sifu”
  • Το soundtrack σε ψηφιακή μορφή
  • 3 λιθογραφίες

Οι παίκτες που έχουν ήδη το παιχνίδι σε PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch ή PC δεν θα έχουν παράπονο, καθώς είναι ήδη διαθέσιμο το συλλεκτικό πακέτο “Redemption Set” που περιλαμβάνει:

  • Μια φιγούρα που απεικονίζει τον Student, 20 εκατοστών
  • Ένα μενταγιόν
  • Το Developers Diary “Behind the Art of Sifu” 160 σελίδων που εκδόθηκε από την Pix’n Love

The Arenas Mode: ένα νέο και τεράστιο expansion που προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού!

Με 9 καινούριες τοποθεσίες και 45 σκληρές προκλήσεις σε 5 game modes, το Arenas Expansion προσφέρει 10 επιπλέον ώρες παιχνιδιού στον ήδη απαιτητικό τίτλο. Οι δάσκαλοι του Kung Fu θα δοκιμάσουν τα όριά τους καθώς θα πέφτουν πάνω τους κύματα εχθρών στο Survival mode, ή θα φτάσουν στην τελειότητα με το Performance mode. Στο Time Attack, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν τον χρόνο σε μια διαδρομή γεμάτη εχθρούς. Οι Sifu που αναζητούν μια παραλλαγή στις μάχες του παιχνιδιού μπορούν να δοκιμάσουν το Capture mode – όπου θα πρέπει να καταλάβουν και να κρατήσουν μια περιοχή – ή το Manhunt mode, όπου ένας συγκεκριμένος στόχος, περικυκλωμένος από προστάτες πρέπει να εξοντωθεί.

Τι είναι το Sifu

Το Sifu καταγράφει την ιστορία ενός νεαρού που γίνεται μάρτυρας του θανάτου του πατέρα του και ξεκινά μια αποστολή εκδίκησης μετά από οκτώ χρόνια εκπαίδευσης της τέχνης του Kung Fu. Εν ολίγοις, μπορείτε να γίνετε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών που ονειρευόσασταν βλέποντας τις ταινίες Kung Fu στον κινηματογράφο.

Το παιχνίδι προσφέρει μια φόρμουλα third-person δράσης που θα σας παρασύρει, η οποία παντρεύει τις έντονες μάχες σώμα με σώμα με μια παραλλαγή όπου αλλάζει η ηλικία του πρωταγωνιστή.

Το Sifu έχει κυκλοφορήσει σε PC (Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment