Ανανεωμένα DELL XPS 13, 15 και υβριδικό XPS 12 2-σε-1

Ανανεωμένα DELL XPS 13, 15 και υβριδικό XPS 12 2-σε-1

Η DELL ανακοίνωσε σήμερα την ανανεωμένη premium σειρά XPS laptop, μαζί με ένα νέο υβριδικό τάμπλετ-λάπτοπ 4K 12άρι.

Το τέλος του 2015 φαίνεται να είναι η περίοδος των υβριδικών συστημάτων. Είδαμε πρώτη την Apple με το iPad Pro… ή μήπως εδώ και τρία χρόνια έχουμε ξεχάσει την Microsoft με τα Surface… χμμ… Έλεγα λοιπόν, Apple, Microsoft και τώρα η DELL έχουν λανσάρει όλες υβριδικά συστήματα, δηλαδή τάμπλετ που μετατρέπονται σε λαπτοπ και το αντίστροφο.

Η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία, έρχεται από την DELL με το XPS 12 2-σε-1. Το μόνο υβριδικό με οθόνη 4Κ. Το τάμπλετ θα έρχεται πακέτο με το dock-keyboard, το οποίο θα είναι και φωτιζόμενο και θα συνδέεται μαγνητικά. Από τις φώτο που είδαμε, μαζί και τις αναφορές στο ίντερνετ, υπάρχει ένα μειονέκτημα με την βάση, διότι δεν είναι ρυθμιζόμενη η κλίση της οθόνης. Ένα μειονέκτημα το οποίο μπορεί να αποθαρρύνει πολύ κόσμο από την επιλογή του XPS 12 2-σε-1. Από πλευράς συνδεσιμότητας, θα υπάρχουν μόνο 2 θύρες USB Type-C. Επίσης θα φέρει 2 κάμερες, 8MP στη πίσω και 5MP στην μπροστινή. Στο εσωτερικό της συσκευής θα τρέχει 6ης γενιάς Intel Core M5 στα 2.7GHz με 8GB RAM και θα υπάρχουν δυο συνθέσεις, η μία με 128GB PCIe SSD και η δεύτερη με 256GB. Το XPS 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα.

Η εταιρεία επίσης ανανέωσε και τα «κλασικά» λάπτοπ της σειράς XPS. Όλα πλέον αναβαθμίστηκαν με 6ης γενιάς Intel Core επεξεργαστές και κάρτες γραφικών (GTX 960M για το XPS 15). Οι χωρητικότητες θα είναι έως 1ΤΒ PCIe SSD και έως 16GB RAM.

John Doe
petsoukos@gmail.com
1 Comment

Post A Comment