Τα Windows 10 θα έχουν την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση τους αυτό το καλοκαίρι δωρεάν

Τα Windows 10 θα έχουν την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση τους αυτό το καλοκαίρι δωρεάν

Ο Terry Myerson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας των Windows παρουσίασε τις βελτιώσεις ως προς τη λειτουργία σύνδεσης και την φωνητική βοήθεια πλοήγησης Cortana. Θα υποστηρίζουν πλέον και τα επαυξημένης πραγματικότητας ακουστικά HoloLens. 

Θα υπάρξουν βελτιώσεις για τη χρήση  γραφίδας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να γράψετε στην οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε το μελάνι για Windows, μια νέα πρωτοβουλία για να βελτιώσει την εμπειρία της χρήσης γραφίδας σε συσκευές με Windows 10.

Η επετειακή ενημέρωση των Windows 10 θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές με Windows, συμπεριλαμβανομένων των Xbox One και άλλων. Η Microsoft δήλωσε επίσης ότι θα υπάρξουν στο μέλλον εφαρμογές συγκεκριμένα για  Facebook, Instagram και Facebook Messenger.

Via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: