Αποκλειστικό, τα πραγματικά specs του Elephone p9000 μόνο στο TS

Αποκλειστικό, τα πραγματικά specs του Elephone p9000 μόνο στο TS

Το Elephone p8000 σάρωσε και συνεχίζει αμείωτα τις πωλήσεις. Καθώς λοιπόν γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά τις δυνατότητες της συγκεκριμένης εταιρίας, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον διάδοχό του- Elephone p9000.

Ενώ ακούστηκαν πολλά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής όλοι πέσανε έξω. Αποκλειστικά σας παρουσιάζουμε τα specs του Elephone p9000.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή συσκευή με οκταπύρηνο (και όχι 10πύρηνο!) επεξεργαστή Helio P10, 4GB μνήμη RAM, 64GB εσωτερική αποθήκευση και θύρα τύπου C. Επίσης θα ενσωματώνει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε μια από τις πλευρές του!

Η πίσω κάμερα θα είναι 21MP, οι διαστάσεις είναι 148,5mm σε ύψος, 73mm πλάτος και θα τρέχει το τελευταίο δημιούργημα της Google -Android 6.0.

Τέλος το Elephone p9000 αναμένεται κάπου στις αρχές Νοεμβρίου. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι σχετικό με την τιμολόγησή του. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο techsmart.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: