Απομίμηση Apple store, Ούτε οι υπάλληλοι δεν ξέρουν ότι είναι ψεύτικα

Απομίμηση Apple store, Ούτε οι υπάλληλοι δεν ξέρουν ότι είναι ψεύτικα

Σε επιστήμη έχουν αναγάγει Κινέζοι επιχειρηματίες την απομίμηση προϊόντων αφού έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που μιμούνται ακόμα και Apple store.

Tα μαϊμού καταστήματα της Apple είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία αλλά και οι αρχές στην Κίνα, αφού αν και η Apple έχει ένα official και πέντε πιστοποιημένα μαγαζιά στην Shenzhen της Κίνας, στην πόλη υπάρχουν ακόμα 30 Apple Stores.

Αυτά τα μαγαζιά μαϊμούδες κατασκευάζονται για να δείχνουν ακριβώς όπως τα αυθενικά, με ξύλινες επενδύσεις και κυκλικές σκάλες.

Οι υπάλληλοι που εργάζονται τα μαγαζιά μαϊμού της Apple, φοράνε μπλουζάκια της εταιρείας, έχουν ταυτότητες της Apple, ενώ κάποιοι από τους υπαλλήλους δεν ξέρουν ότι δουλεύουν σε ψεύτικο μαγαζί.

Πάντως τα περισσότερα μαϊμού Apple Store πουλούν αυθεντικά προϊόντα, με τους υπευθύνους  να τα φέρουν λαθραία και έτσι να τα πουλούν δύο φορές πιο ακριβά από όσο τα αγόρασαν. Έρευνες από τις κινεζικές αρχές οδήγησαν στο κλείσιμο μερικών ψεύτικων μαγαζιών, όμως “ξεφύτρωσαν” άλλα, αναμένοντας το iPhone 6s.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

2 Comments

Post A Comment