Το νέο trailer του Warcraft μας δείχνει την δύναμη της συνοχής ενάντια στην “ασύλληπτη απειλή” (video)

Το νέο trailer του Warcraft μας δείχνει την δύναμη της συνοχής ενάντια στην “ασύλληπτη απειλή” (video)

Το να σώσεις τον κόσμο δεν είναι δουλειά ενός και μόνο ατόμου..

Για άλλη μια φορά ένα trailer της ταινίας μας δείχνει το πόσο σημαντικό είναι η συνένωση των δυνάμεων των ανθρώπων και των ορκ ενάντια στον κοινό εχθρό. Βλέπουμε επίσης καλύτερα όλους τους εμπλεκόμενους ήρωες της ταινίας υπό τους ήχους δυνατής dubstep μουσικής.

Δείτε το trailer:

Περίληψη:

Το άλλοτε ήσυχο βασίλειο του Azeroth βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου καθώς ολόκληρος ο πολιτισμός αντιμετωπίζει την απειλή μιας νέας ράτσας εισβολέων. Τα ορκ σπεύδουν σε φυγή από τις αποικίες τους με σκοπό να εγκατασταθούν σε νέα μέρη. Όταν όμως μια πύλη ανοίγει δίνοντας πέρασμα ανάμεσα στους δύο κόσμους, οι στρατιές απειλούνται με καθολικές καταστροφές και πλήρη αφανισμό.

Δύο ήρωες από αντίπαλα στρατόπεδα ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην καινούρια απειλή. Το αποτέλεσμα της συμμαχίας αυτής θα καθορίσει το μέλλον των λαών τους. Ένα έπος δύναμης και αυτοθυσίας ξεκινά όπου ο πόλεμος έχει πολλά μέτωπα και που ο καθένας πολεμάει για τον δικό του λόγο.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Ορφ
    Posted at 20:04h, 23 April Reply

    Έπαθα κράμπα στη μάπα απο το κρίντζ…

Post A Comment