Η Aston Martin θα συνεργαστεί με την LeTV

Η Aston Martin θα συνεργαστεί με την LeTV

Στο Auto Show που πραγματοποιήθηκε την περασμένη δευτέρα στην Σαγκάη, η Βρετανική Aston Martin έκανε μια τεράστια ανακοίνωση για τον κόσμο της τεχνολογίας από Ασία μεριά. Ήρθε σε συμφωνία και σύντομα θα συνεργαστεί με ίσως την πιο πολυσυζητημένη εταιρία της Κίνας αυτό τον καιρό, την LeTV.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα αλλά υποθέσεις λένε πως θα δούμε την LeTV να αναλαμβάνει το εσωτερικό κάποιου μοντέλου στον τομέα της διασκέδασης.

Τι θα κερδίσει όμως η εταιρία που κρύβεται πίσω από τα αυτοκίνητα του James Bond από μια τέτοια συνεργασία?

Αναγνώριση και φήμη. Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η Aston Martin έχει κάνει ελάχιστες πωλήσεις στην Κίνα τα τελευταία χρόνια (300 περίπου). Μια συνεργασία με την LeTV που είναι από τις πλέον πιο αναγνωρίσιμες στη χώρα χάρις σε πολύ φιλόδοξα project που λανσάρει θα βοηθούσε σημαντικά ώστε η νέα γενιά πλουσίων να στραφεί προς τις Aston Martin.

Επίσης είναι γνωστό πως η LeTv ετοιμάζει το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο με μια δυνατή ομάδα στη Silicon Valley  και αν και δεν νομίζουμε να πρόκειται περί αυτού ποτέ δεν αποκλείεται αυτή η συνεργασία να οδηγήσει και σε τέτοια μονοπάτια.

Επομένως η μεγάλη ερώτηση που περιμένουμε να απαντηθεί είναι η εξής: Θα βοηθήσει η Letv την Aston Martin στην βελτίωση των ιστορικών της αυτοκινήτων ή η Aston Martin θα συμμετέχει στον σχεδιασμό του smart car της Letv. Δεν μένει παρά να το δούμε σύντομα…

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: