Έξυπνα ρολόγια και η λεπτότερη οθόνη υπολογιστή στον κόσμο στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Έξυπνα ρολόγια και η λεπτότερη οθόνη υπολογιστή στον κόσμο στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας

Η Asus παρουσίασε, κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας IFA 2016, τα νέα της προϊόντα, από έξυπνα ρολόγια ως τη λεπτότερη Full HD οθόνη για υπολογιστή.

Συγκεκριμένα, το νέο έξυπνο ρολόι ZenWatch3 είναι ένα από τα πρώτα wearables (συσκευές που φοριούνται πάνω στο σώμα) που ενσωματώνει τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 2100. Αυτό σημαίνει ότι δίνει κατά 25% περισσότερη αυτονομία στην μπαταρία, ενώ η τεχνολογία HyperCharge παρέχει τη δυνατότητα στη συσκευή να φορτίζει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η OLED οθόνη του ρολογιού είναι πλέον στρογγυλή, σε αντίθεση με παλαιότερα μοντέλα, έχει διαγώνιο 1,39 ίντσες και ανάλυση 400×400.

Η Asus παρουσίασε επίσης μια νέα σειρά οθονών για υπολογιστές καθώς και το καινούριο της laptop ZenBook3, το οποίο έχει υποστεί αναβάθμιση στον επεξεργαστή, αφού πλέον ενσωματώνει τον Intel Core i7 Kaby Lake.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας οθόνη ZenScreen MB16AC, η οποία -όπως ισχυρίζεται η Asus- είναι η λεπτότερη και ελαφρύτερη φορητή οθόνη υπολογιστή στον κόσμο, αφού το πάχος της δεν ξεπερνά τα 8mm και το βάρος της φτάνει μόλις τα 800 γραμμάρια.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: