Aurora: The Lost Medallion | Έρχεται από Έλληνες developers (vid)

Aurora: The Lost Medallion | Έρχεται από Έλληνες developers (vid)

Το Aurora: The Lost Medallion είναι ένα 2D, χειροποίητο, επιστημονικής φαντασίας, φαντασίας, point & click παιχνίδι περιπέτειας. Με λίγα λόγια, είναι μια οικογενειακή διαστημική περιπέτεια, για την αναζήτηση ενός εξωγήινου κοριτσιού να βρει την ταυτότητά του. Εμπνευσμένο από παλιά κλασικά έργα του είδους, το παιχνίδι συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα για να σχηματίσει μια ιστορία που προκαλεί το μυαλό σας και πειράζει την καρδιά σας.

Η ιστορία μας διαδραματίζεται στο πλανητικό σύστημα Trappist-1, περίπου 39 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Κάτω από την παγωμένη επιφάνεια του πλανήτη Eedor, μια ομάδα παιδιών έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή της στα ασφαλή όρια μιας τεχνολογικά προηγμένης σπηλιάς, μεγαλωμένη από τεχνητά ευφυή ρομπότ. Χωρίς να γνωρίζουν την καταγωγή τους και έχοντας μόνο μια ηχογράφηση φωνής για να τα καθοδηγεί, τα παιδιά αφιερώνουν τη ζωή τους στη διατήρηση της υπόγειας κοινωνίας τους και στην προετοιμασία για το “Προσκύνημα”.

Η Aurora, η ηρωίδα μας, είναι το μοναδικό παιδί στη Σπηλιά χωρίς ένα μήνυμα να την καθοδηγεί. Καθώς η άγρια, περίεργη φύση της αμφισβητείται από την άκαμπτη κοινωνία της Σπηλιάς και η απογοήτευση για τη συγκεχυμένη ταυτότητά της μεγαλώνει, η Ορόρα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η επόμενη γιορτή πλησιάζει- αυτή είναι η ευκαιρία της να αποδείξει ότι είναι άξια “προσκυνήτρια” και να επιχειρήσει το ακατόρθωτο ταξίδι μέσα από τις παγωμένες ερήμους του Ίντορ, στην κορυφή του “Κούφιου Βουνού”. Εκεί, θα μπορέσει επιτέλους να θέσει στις “Φωνές” τη μία και μοναδική της ερώτηση:

“Ποιος είναι ο Σκοπός μου;”

 

ΚΎΡΙΟΙ ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ

Aurora:
Aurora: Η Aurora είναι το μικρότερο παιδί της Σπηλιάς. Είναι άγρια, περίεργη και προκλητική. Το όνειρό της είναι να ενταχθεί στους Προσκυνητές και να αναλάβει το προσκύνημα, μια αποστολή που προορίζεται για τα πιο πειθαρχημένα παιδιά της Σπηλιάς.

Neemo:
Η Neemo είναι ένα παράξενο, αιωρούμενο πλάσμα που ζει κρυφά στη Σπηλιά. Η ύπαρξή του είναι άγνωστη σε όλους εκτός από την Aurora, η οποία έχει αναπτύξει μια απίθανη σχέση μαζί του με τα χρόνια. Οι επιθυμίες και οι αποφάσεις του Neemo είναι παράξενες και φαινομενικά… τυχαίες.

Kylar:
Ο Kylar είναι το μεγαλύτερο παιδί στη Σπηλιά και αδελφός της Aurora. Ταλαντούχος μηχανικός και αρχηγός των Προσκυνητών, είναι η φωνή της τάξης στη Σπηλιά και τα άλλα παιδιά τον θαυμάζουν για την αφοσίωση και τη γενναιότητά του.

GAMEPLAY

– Χρησιμοποίησε τα τεχνάσματα, την ενσυναίσθηση και τη φαντασία σου για να λύσεις γρίφους, να αποκαλύψεις κρυμμένα μυστήρια και να διαμορφώσεις τον κόσμο γύρω σου.

– Εξερευνήστε έναν ζωντανό κόσμο που αναπνέει, γεμάτο με διαφοροποιημένους χαρακτήρες, ο καθένας με τη δική του μοναδική προσωπικότητα.

– Βυθιστείτε σε μια ιστορία με βαθιές ρίζες και γεγονότα που ξεκινούν χιλιάδες χρόνια πριν.

– Ζήστε την εμπειρία του κλασικού παιχνιδιού περιπέτειας που γνωρίζετε και αγαπάτε.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

– Βαθιά και ουσιαστική ιστορία.
Το Σπήλαιο είναι ένας μοναδικός κόσμος με τη δική του κουλτούρα και παραδόσεις, μυστικά και μυστήρια, όνειρα και επιθυμίες, που συγκρατούνται από μια κόλλα λεπτών συμβολισμών που ενισχύουν περαιτέρω το θέμα του παιχνιδιού.
– Όμορφη χειροποίητη τέχνη
Όλα τα περιουσιακά στοιχεία του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένα στο χέρι από το μηδέν.
Το παιχνίδι διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό σκηνών (50+) που αποτελούν έναν όμορφο καμβά πάνω στον οποίο η φαντασία και η εφευρετικότητα των παικτών μπορούν να οργιάσουν.
– Πλήρης φωνή από επαγγελματίες ηθοποιούς
Όλοι οι διάλογοι στο παιχνίδι είναι πλήρως εκφωνημένοι από πολυάριθμους επαγγελματίες ηθοποιούς, ζωντανεύοντας ένα ήδη ζωντανό καστ χαρακτήρων.
– Πρωτότυπο προσαρμοστικό soundtrack
Η μουσική δεν σταματά ποτέ. Αντίθετα, προσαρμόζεται και ρέει ανάλογα με την κατάσταση
– Συνεπής σχεδιασμός παζλ
Το παιχνίδι διαθέτει περισσότερους από 30 γρίφους όλων των ειδών, αλλά όλοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν απαιτούν “λογική του φεγγαριού” για να λυθούν. (Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι εύκολοι!)
– Δυναμικό ημερολόγιο και εγκυκλοπαίδεια
Ο παίκτης μπορεί να παρακολουθεί τους κύριους στόχους του παιχνιδιού καθώς εμφανίζονται με μη γραμμική σειρά μέσω της χρήσης του δυναμικού μας συστήματος “Ημερολόγιο”.
Το Σπήλαιο είναι γεμάτο με μυστικές διαφάνειες που οι παίκτες μπορούν να συγκεντρώσουν για να συμπληρώσουν μια εγκυκλοπαίδεια του κόσμου της Aurora.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Aurora: The Lost Medallion αναπτύσσεται από την Noema Games- μια νέα indie ομάδα από λάτρεις των παιχνιδιών, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

● Giannis “Tzivaeris” Chatzopoulos – Executive Producer, Lead Programmer, Composer, Sound Designer, Marketing Director
● Φοίβος Μαρκάτος – Επικεφαλής σχεδιαστής παιχνιδιών, σχεδιαστής αφηγήσεων, συγγραφέας παιχνιδιών
● Θανάσης “Sensei” Ραντόγλου – καλλιτεχνικός διευθυντής, επικεφαλής καλλιτέχνης, ανώτερος animator
● Νίκος Τζελέπης – Game Artist, Graphic Designer, Concept Artist
● Στράτος Τζελέπης – Game Artist, Graphic Designer, Concept Artist
● Μανώλης Γεωργίου – Προγραμματιστής παιχνιδιών
● Αγγελική Νεφέλη Μονιώδη – Junior Animator, Concept Artist

ΣΤΑΔΙΟ

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της παραγωγικής φάσης, οριστικοποιώντας τα καλλιτεχνικά στοιχεία, διαχειριζόμενοι το σπαγγέτι του κώδικα και δοκιμάζοντας την ενσωμάτωση παζλ και σεναρίων. Μια τελική έκδοση του playable DEMO μας είναι διαθέσιμη για το κοινό στο Itch.io, το Kartridge και το GameJolt. Το παιχνίδι βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment