Αυτά είναι τα Gagdet που θα κυκλοφορήσουν το 2016.

Αυτά είναι τα Gagdet που θα κυκλοφορήσουν το 2016.

Άλλος ένας χρόνος έφυγε και τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε τα προϊόντα που θα εμφανιστούν το 2016.

  • Oculus Rift and Touch

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: το 2016 είναι η χρονιά της εικονικής πραγματικότητας (VR). To πρώτο προϊόν λοιπόν που θα χτυπήσει την αγορά είναι το Oculus Rift. Το σύστημα αυτό το οποίο ανήκει στο Facebook απαιτεί σύνδεση με υπολογιστεί (PC) και θα χειρίζεται με το τηλεχειριστήριο του Xbox. Το Oculus Rift θα συνοδεύεται και με αισθητήρες κινήσεις οι οποίοι θα ακολουθήσουν αργότερα. Αναμένετε να βγει στην αγορά το πρώτο τρίμηνο.

  • HTC Vive

Το HTC Vive είναι μια ακόμη συσκευή virtual reality (VR) που την υποστηρίζει η εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών VALVE. Είχε προγραμματιστεί να βγει στην αγορά στα τέλη του 2015 άλλα πήρε παράταση μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

  • Sony PlayStation VR

Το PlayStation VR, γνωστό και ως  Project Morpheus, είναι η είσοδος της Sony στον τομέα του VR. Δυστυχώς σε αντίθεση με το Oculus Rift και το HTC Vive το PlayStation VR θα μπορεί να συνδεθεί μόνο με το PlayStation 4. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στα μέσα του πρώτου εξαμήνου το 2016.

  • Microsoft HoloLens

Και από την εικονική πραγματικότητα (VR) πάμε στην επαυξημένη πραγματικότητα (AR). Το Microsoft HoloLens είναι ένα αυτόνομο σύστημα το οποίο εμφανίζει κατά κάποιο τρόπο εικονικά αντικείμενα στην πραγματική εικόνα του ματιού μας. Τα  Microsoft HoloLens θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2016 στην τιμή των $3,000

  • iPhone 7 and 7 Plus

Για την συγκεκριμένη συσκευή ακούγονται διάφορες φήμες χωρίς κάτι να είναι σίγουρο ακόμα. Συγκεκριμένα το συγκεκριμένο μοντέλο μάλλον θα είναι αδιάβροχο, η οθόνη του θα είναι κυρτή, θα υπάρχει μια βελτίωση στην μπαταριά και μάλλον δεν θα έχει κουμπί αφετηρίας (home button).

  • Samsung Galaxy S7 and S7 Edge

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως θα είναι το καινούργιο Samsung Galaxy S7 and S7 Edge αλλά θα ήταν κάλο να βλέπαμε κάτι διαφορετικό αυτή την φορά.

  • iPhone 6C

Κυκλοφορούν και εδώ διάφορες φήμες ότι η Apple δουλεύει πάνω στην ανανεωμένη έκδοση του iPhone 5s. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

  • Apple Watch 2

Το Apple Watch 2 θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο κάπου τον Μάρτιο. Για την συσκευή αυτή ακούγεται ότι θα βάλουν μια ενσωματωμένη κάμερα για να μπορεί ο χρήστης να συνομιλεί μέσω του FaceTime app.

  • Nintendo NX game console

Είναι άγνωστο ακόμα πόσα κοινά θα έχει με το Nintendo Wii U. Το Nintendo NX είναι το επόμενο προϊόν της Nintendo και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο για το πως θα μοιάζει

  • Tesla Model 3

Το επόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τesla , Μοντέλο 3, δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι το 2017 άλλα ο CEO Elon Musk ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις θα ανοίξουν το Μάρτιο του 2016. Η τιμη του θα κυμαίνεται στα 35,000$.

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment