Αυτό είναι το νέο HTC 10

Αυτό είναι το νέο HTC 10

H HTC παρουσίασε το νέο smartphone HTC 10 που συνδυάζει μια κάμερα παγκόσμιας κλάσης, χρυσή πιστοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης, πρωτοποριακή νέα unibody σχεδίαση εξ ολοκλήρου από μέταλλο και ασύγκριτη απόδοση.

Εμπνευσμένο από το φως και σμιλεμένο αψεγάδιαστα, το HTC 10 αξιοποιεί μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση με έντονες, χαρακτηριστικές καμπύλες από συμπαγές μέταλλο. Αιχμαλωτίζοντας υπέροχα το φως, οι λαξευμένες γωνίες στα άκρα εντυπωσιάζουν με τη λιτή και απέριττη εμφάνισή τους, ενώ η μπροστινή όψη της συσκευής, εξ ολοκλήρου από γυαλί, συγχωνεύεται αρμονικά με το μεταλλικό σώμα.

Το HTC 10 διαθέτει την κορυφαία smartphone κάμερα που είναι διαθέσιμη σήμερα στην αγορά. Με τους πρώτους στον κόσμο φακούς με οπτικούς σταθεροποιητές και ευρύτερο διάφραγμα f/1.8, τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα, με νέους μεγαλύτερους αισθητήρες, με 12 εκατομμύρια UltraPixels νέας γενιάς (1.55um ανά pixel), με ταχύτερη αυτοεστίαση laser για την κύρια κάμερα και έναν ευρυγώνιο φακό, καθώς και screen flash για την UltraSelfieTM μπροστινή κάμερα, το HTC 10 είναι ένα Smartphone που αποτυπώνει εξαιρετικά ευκρινείς φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κι από τις δύο πλευρές.

Δεν είναι μόνο οι λειτουργίες της κάμερας που καθιστούν αυτό το Smartphone τόσο ξεχωριστό, καθώς το HTC 10 συνδυάζει το υψηλής ευκρίνειας βίντεο 4Κ με την πρώτη στον κόσμο εγγραφή στερεοφωνικού ήχου υψηλής ανάλυσης 24-bit, που αιχμαλωτίζει 256 φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τις τυπικές εγγραφές, αλλά και σχεδόν διπλάσιο εύρος συχνοτήτων, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναπαράγεις το περιεχόμενο που έχεις ηχογραφήσει με απίστευτο ρεαλισμό.

Σχεδιασμένο εξειδικευμένα ώστε να επιτυγχάνει μεγάλη διάρκεια ζωής, το HTC 10 διαθέτει τον πιο εξελιγμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, με προηγμένη τεχνολογία 4G LTE.  Κάθε συσκευή διατίθεται με την εφαρμογή Boost+, ειδικά σχεδιασμένη για να ανεβάζει την ταχύτητα του τηλέφωνου σου, να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και να παρέχει αποτελεσματικές λειτουργίες ασφάλειας και διαχείρισης εφαρμογών. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία smart boost που βελτιστοποιεί αυτόματα τη μνήμη της συσκευής σου, κι ακόμα ένας ενισχυτής μπαταρίας για να καταναλώνεις λιγότερη ενέργεια όταν διασκεδάζεις με παιχνίδια, αλλά και ένα νέο σύστημα PowerBotics το οποίο εντοπίζει αυτόματα και απενεργοποιεί εφαρμογές που υπερκαταναλώνουν ενέργεια, αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 30% και παρέχει διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και για δύο ημέρες.

Το HTC 10 περιλαμβάνει επίσης τον πιο εξελιγμένο 3.0 Rapid Charger (Γρήγορο Φορτιστή 3.0), με βελτιστοποιημένη θερμική διαχείριση έτσι ώστε η μπαταρία να μπορεί να φορτίζεται έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά, εξυπηρετώντας ιδανικά όσους βλέπουν την ενέργεια του τηλεφώνου τους να εξαντλείται πριν από το τέλος της εργάσιμης ημέρας.

Τέλος το HTC 10 θα κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές, με διαφορετικούς επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon, οι οποίοι θα αναλάβουν να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών αγορών και θα είναι διαθέσιμο από τον Μαιο του 2016 σε δύο εκπληκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς: Carbon Grey (Ανθρακί), Glacier Silver (Ασημί του Πάγου).

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο techsmart.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment