Αυτά θα είναι για αρχή τα παιχνίδια Oculus Rift

Αυτά θα είναι για αρχή τα παιχνίδια Oculus Rift

Κατά την διάρκεια του Special Event της Oculus VR στην σκηνή ανέβηκαν διάφορες προσωπικότητες της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών, όπως ο Ted Price της Insomniac Games και ο Hilmar Veigar CEO της CCP Games, για να παρουσιάσουν της VR εμπειρίες που έχουν ετοιμάσει για το VR headset. Έτσι όταν κυκλοφορήσει το Oculus Rift το 2016, μερικοί από τους τίτλους που θα μπορούμε να παίξουμε σε αυτό –είτε στο launch της συσκευής είτε κοντά σε αυτό- είναι οι εξής:

EVE VALKYRE – CCP Games
Chronos – Gunfire Games
Edge Of Nowhere – Insomniac Games
Damaged Core – High Voltage Software
VR Sports Challenge – Sanzaru Games
Esper – Coatsink

Επιπλέον, όπως αποκάλυψε η Oculus VR πρόκειται να συνεργαστεί με διάφορους developers για να δημιουργήσει νέες εμπειρίες για την συσκευή της. Παράλληλα, η εταιρία σκοπεύει να προσφέρει $10.000.000.000 σε indie developers για να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων τίτλων. Παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τους developers που πρόκειται να συνεργαστεί η Oculus VR.

Square Enix
Harmonix
Ready At Dawn
4A Games
Climax Studios
Glu
Signal Studios
Ozwe
Playful
Coatsink
Gunfire Games
CCP Games
Insomniac Games
Sanzaru Games
Carbon Games

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment