Αυτό είναι το Android 6.0 Marshmallow!

Αυτό είναι το Android 6.0 Marshmallow!

Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google είναι, λοιπόν, το Android 6.0 Marshmallow, με το γνωστό ζαχαρωτό από “M” να “βαφτίζει” τη version που θα διατεθεί στα κινητά μας από το φθινόπωρο.

android-marshmallow

Όπως ήταν φυσικό, το σχετικό “άγαλμα” του Android Marshmallow τοποθετήθηκε ήδη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Google στην Καλιφόρνια, απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ενώ περισσότερο “behind the scenes” υλικό μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο video από δύο υπαλλήλους του αμερικανικού κολοσσού.

Παράλληλα με την αποκάλυψη του ονόματος, η Google κυκλοφόρησε και την τελική έκδοση τουAndroid 6.0 SDK, καθώς και ένα τρίτο (και τελευταίο) software preview του Android Marshmallow για συσκευές Nexus (Nexus 5, 6, 9 και Nexus Player).

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα έκδοση του Android έρχεται με αλλαγές, όπως ανανεωμένο σύστημα στα app permissions, νέα εμπειρία web browsing, αναβαθμισμένο app linking system στο λειτουργικό, υποστήριξη του Android Pay, καλύτερη αυτονομία με τη βοήθεια του χαρακτηριστικού Doze, native υποστήριξη για το νέο USB Type-C πρότυπο κ.ά.

Η τελική έκδοση του Android 6.0 Marshmallow, θα ξεκινήσει να διατίθεται, όπως ήδη σημειώσαμε, από το φθινόπωρο, με την Google να φαίνεται ότι ετοιμάζει δύο νέα Nexus (ένα σε συνεργασία με την LG και ένα με την Huawei) για να λανσάρει το νέο Android μαζί τους στην αγορά…

 

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment