Βελτιώστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας με κατάλληλο φωτισμό

Βελτιώστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας με κατάλληλο φωτισμό

Η τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο είναι μοναδική και πολλές φορές μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ακόμα και με ένα smartphone ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει μοναδικές φωτογραφίες και υψηλής ποιότητας βίντεο αρκεί να ακολουθεί κάποια βήματα σωστά.

Το βασικό και νούμερο ένα must είναι ο σωστός φωτισμός. Κακή ποιότητα φωτισμού θα χαλάσει τις λήψεις ακόμα και με μια ακριβή DSLR. Δεν χρειάζεται κάποιος να ξοδέψει πολλά χρήματα για ακριβά φώτα ειδικά αν είναι ερασιτέχνης αλλά μπορεί να ξεκινήσει με ένα οικονομικό lighting Kit που πολλοί φωτογράφοι και παραγωγοί βίντεο.

Πρόκειται για το τριπλό lighting Kit της εταιρίας Andoer που μπορεί να αγοράζει κανείς από εξωτερικό σε τιμή κοντά στα 90 ευρώ. Εμείς το βρήκαμε στο κατάστημα Camfere.com και με το κουπόνι έκπτωσης “camfere” έχετε μείωση 5% στην αρχική τιμή.

andoer2

Μέσα στο πακέτο θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για το ξεκίνημα σας σε καλής ποιότητας πλάνα. Περιλαμβάνει λοιπόν 3 βάσεις (τρίποδες) για τα φώτα, 2 ειδικές ομπρέλες που μαλακώνουν τον φωτισμό και βοηθούν στο να αποφύγουμε τις σκιές, 3 λάμπες με τις βάσεις τους και μια ειδική τσάντα μεταφοράς. Το στούντιο έχει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και θα κάνει την διαφορά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε και πως βοηθάει ο καλός φωτισμός στα βίντεο και τις φωτογραφίες σας:

Αγοράστε το σετ φωτισμού εδώ

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment