Ξεκίνησαν οι Εκπτώσεις της ”Black Friday”

Ξεκίνησαν οι Εκπτώσεις της ”Black Friday”

Η αυριάνη παρασκευή είναι η αγαπημένη του καταναλωτή για την Αμερική αλλά και για όλο τον κόσμο που κάνει online αγορές. Η Black Friday λοιπόν είναι μια συγκεκριμένη μέρα είτε δύο (Πέμπτη-Παρασκευή) όπου μεγάλες εταιρείες και καταστήματα κατεβάζουν τις τιμές τους μέχρι και 50%.

Σίγουρα όλοι έχετε δει κάποια βίντεο από εξωτερικό όπου επικρατεί τρέλα και με το που ανοίγουν η πόρτες ενός καταστήματος καταναλωτές ”μπουκάρουν” και αρπάζουν ότι βρουν.

Κάτι τέτοιο λοιπόν συμβαίνει και στα online καταστήματα τεχνολογίας όπως το coolicool.cοm όπου σήμερα και αύριο οι εκπτώσεις που βρήκαμε σε προιόντα τεχνολογίας είναι απίστευτες. Συσκευές smartphones στη μισή τιμή για συγκεκριμένες ποσότητες όπου αναμένετε να γίνει χαμός. Εμείς βρήκαμε οχταπύρηνα smartphones με τιμές απίστευτες οπότε ίσως κάνουμε τα ψώνια μας.

Πάνω από 13 Brands συσκευών θα πέσουν σε τιμές έως και 50% και μπορείτε να τα βλέπετε ΕΔΩ . Οπότε αν ψάχνατε για κάποιο οικονομικό smartphone ή tablet άριστης ποιότητας τώρα μπορείτε να το προμηθευτείτε ακόμη φθηνότερα.

Καλες αγορές φίλοι μου και Happy Black Friday !!!

shop now

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment