Αξίζει να αγοράσω οικονομικά αξεσουάρ Gaming από Κίνα;

Αξίζει να αγοράσω οικονομικά αξεσουάρ Gaming από Κίνα;

Είναι ένα ερώτημα που πολλοί από εσάς μας κάνετε μέσα από το Facebook ή σε κάποια σχόλια στο κανάλι μας στο Youtube. Με την σειρά μας κι εμείς σας έχουμε παρουσιάσει κάποια περιφερειακά από Κινέζικα Shops σε πολύ χαμηλές τιμές.

Γενικά όλοι όσοι  ασχολείστε με το Gaming έχετε υψηλότερες απαιτήσεις σε headset ποντίκια πληκτρολόγια κλπ. Αν πραγματικά δεν είστε επαγγελματίες Gamers δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε πολλά χρήματα ειδικά στην αρχή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια οικονομική λύση και σιγά σιγά να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας. Για παράδειγμα υπάρχουν κάποια πολύ οικονομικά Headsets που πραγματικά είναι αξιόλογα όπως για παράδειγμα τα SADES SA-708 ή τα PLEXTONE PC780 που συνέχεια τα βρίσκει κανείς σε προσφορές με τιμές ψιλοξεφτίλα.

sades

plex

Επίσης με περίπου 10 ευρώ κάνετε και την αγορά του πρώτου σας ποντικιού όπως το ELE USB Wired Optical Gaming Mouse που σίγουρα θα εκτιμήσετε. Στο θέμα πληκτρολόγιο θα πρότεινα να επενδύσετε κάποια παραπάνω χρήματα και να πάρετε κάποιο μηχανικό και φυσικά φωτιζόμενο καθώς οι καλύτερες ώρες για gaming είναι νύχτα. Μια καλή επιλογή για όσους αντέχει η τσέπη είναι το ELE ELeEnter Game 2 και γενικά τα πληκτρολόγια της Elephone που μετά τα smartphones μπήκε δυναμικά και σε άλλους τομείς.

elemouse

elekeys

Προσωπικά χρησιμοποιώ αρκετά τέτοια περιφερειακά και ειδικά ποντίκια που λόγω τιμής αλλάζω συνέχεια. Τα χρήματα είναι πολύ λίγα που με τα ανάλογα εδώ δεν παίρνεις ποντίκι ούτε σε σούπερ μάρκετ. Γενικότερα για όποια απορία έχετε σχετικά με παραγγελίες από αυτά τα καταστήματα η για κάποια από τα προϊόντα τους στείλτε μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment