Η Corning παρουσιάζει το Gorilla Glass 4 και υπόσχεται μεγάλη αντοχή στις πτώσεις

Η Corning παρουσιάζει το Gorilla Glass 4 και υπόσχεται μεγάλη αντοχή στις πτώσεις

Η Corning ίσως είναι η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής επιφανειών γυαλιού για smartphones και tablets. Το τελευταίο τους δημιούργημα ονομάζεται Gorilla Glass 4 και υπόσχεται μεγαλύτερα ποσοστά επιβίωσης για συσκευές που έχουν πέσει στην άσφαλτο ή σε κάποια αντίστοιχη επιφάνεια.

Μετά από πολλές έρευνες η Corning έχει βρεί τελικά τον τρόπο να ασφαλίσει περισσότερο από ποτέ τα gadget μας. Το Gorilla Glass 4 έχει ποσοστό επιβίωσης 80% σε πτώσεις, και αυτό το κάνει δύο φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό.

GG4_02-590x330

Για να αποδείξουν την ικανότητα επιβίωσης του νέου δημιουργήματος, μια τεράστια μηχανή δοκιμής πτώσης της Corning ρίχνει τα smarphones στο έδαφος από ένα μέτρο και αποδεικνύει πως  δεν σπάει.

Το Gorilla Glass 4 ίσως κάνει την εμφάνισή του στην αγορά σε τηλέφωνα που θα δούμε απο το καινούριο έτος και σίγουρα θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την διαφορά.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: