Δείτε το hoverboard της Lexus εν δράσει!

Δείτε το hoverboard της Lexus εν δράσει!

Πριν από λίγο καιρό η Lexus παρουσίασε το περίφημο hoverboard της, μία ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή αφού το ευφάνταστο gadget που είχαμε δει πριν από δεκαετίες στο Back to the Futureκαι φάνταζε τόσο μακρινό, πλέον ήταν μία πραγματικότητα. Στο διαδίκτυο επικράτησε ένας μικρός χαμός με άπαντες να ψάχνουν όσο γίνεται περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το πρωτόγνωρο project. Όλοι ωστόσο ανυπομονούσαν για ένα πράγμα και αυτό δεν ήταν άλλο από το να δουν πως τα καταφέρνει στην πράξη, δηλαδή σ’ ένα skatepark.

lexus-hoverboard-1-jpg

Το οποίο και έφτιαξε η Lexus και φυσικά είναι ειδικά διαμορφωμένο, με μεταλλική επιφάνεια κάτω από το τσιμέντο, αφού μόνο σ’ αυτή μπορεί να λειτουργήσει η μαγνητική ανύψωση του hoverboard. Όπως μπορεί να δει κανείς και στο video οι πρώτοι που το τεστάρισαν χρειάστηκαν κάμποσα λεπτά για να το συνηθίσουν και οι πτώσεις δεν ήταν και λίγες, ωστόσο στο τέλος του πήραν τον αέρα και φαίνεται πως είναι αρκετά λειτουργικό. Μένει να δούμε εάν θα γίνουν κι άλλες βελτιώσεις μέχρι να βγει κάποτε -εάν βγει- στην παραγωγή.

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment