Dell Alienware: το όνειρο του κάθε Gamer!!!

Dell Alienware: το όνειρο του κάθε Gamer!!!

Ένας «δυνατός» υπολογιστής PC πάντα αποτελούσε δέλεαρ για τους απανταχού χρήστες, καθώς μπορεί να προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίας διασκέδασης, όπως και μεγάλη άνεση στην λειτουργία απαιτητικών λειτουργιών και προγραμμάτων. Σε αυτά τα πλαίσια η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς συστημάτων «Alienware», που προορίζονται για τους απαιτητικούς gamers αλλά και ενθουσιώδεις χρήστες της τεχνολογίας. Παράλληλα, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αποτελούν ιδανικά συστήματα με ιδιαίτερη αξιοπιστία για απαιτητικούς χρήστες που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή και επαγγελματικά με το χώρο των ανταγωνιστικών e-sports.

Στη νέα σειρά gaming συστημάτων, διατίθενται τα νέα gaming laptops Alienware 13, 15 και 17, το μοναδικής σχεδίασης gaming desktop Alienware Area-51, η gaming κονσόλα Alienware Alpha Console και η ειδική εξωτερική μονάδα Alienware Graphics Amplifier, με την οποία τα νέα Alienware laptops μπορούν να αξιοποιήσουν την ισχύ μιας τυπικής desktop κάρτας γραφικών.

Τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά και τα κορυφαία επίπεδα απόδοσης, συνδυάζονται με τη χαρακτηριστική δέσμευση των συστημάτων Alienware για ποιοτική κατασκευή και ανώτερη εμπειρία χρήσης με υλικά όπως χαλκός, αλουμίνιο και ανθρακονήματα για την κατασκευή υψηλής ποιότητας προσανατολισμένη σε υψηλές επιδόσεις.

Alienware Alpha Console: η απόλυτη gaming κονσόλα

image

Το Alienware Alpha σχεδιάστηκε με τη φιλοσοφία της τοποθέτησής του στο σαλόνι, αποτελώντας ένα σύστημα με τη λογική της κονσόλας που θα ενθουσιάσει κάθε gamer, όποιο κι αν είναι το είδος των παιχνιδιών που αγαπάει. Το σύστημα αποδίδει ποιοτικό και ομαλό gameplay σε υψηλή ανάλυση παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Steam σε τιμή που το καθιστά μοναδικά προσιτό.

image (1)

Το Alienware Alpha συνδυάζει το ανοιχτό οικοσύστημα και την ευελιξία ενός PC με την ευκολία χρήσης και το περιβάλλον λειτουργίας μιας κονσόλας παιχνιδιών. Διατίθεται με ένα χειριστήριο Microsoft Xbox 360 για να προσφέρει μοναδική gaming εμπειρία σε οποιονδήποτε οικιακό χώρο. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο Alienware UI interface, η πρόσβαση στα παιχνίδια από το Steam γίνεται απόλαυση, όπως επίσης και η πρόσβαση σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του χωρίς την ανάγκη χρήσης πληκτρολογίου και ποντικιού.

Alienware 13: μέγιστη φορητότητα

 

Dell Alienware 13 Non-Touch notebook computer.

Dell Alienware 13 Non-Touch notebook computer.Το νέο Alienware 13 είναι ένα πολύ ισχυρό gaming laptop, που δεν θυσιάζει χαρακτηριστικά, ισχύ και εργονομία για το μικρή του σχεδίαση. Προσφέρει επιλογές για ταχύτατη αποθήκευση σε μονάδα M.2 SSD, εξαιρετική οθόνη και κορυφαίας απόδοσης επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7. Παρέχει αστραπιαία δικτύωση, για on-line gaming χωρίς καθυστερήσεις, καθώς συνδυάζει θύρα Gigabit Ethernet, αλλά και Killer 1525 802.11ac 2×2 ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για εξάλειψη του network lag στα games.

Alienware 15 και 17: Απόλυτη φορητή ισχύς και επιδόσεις desktop στο σπίτι

image (3)

Τα νέα μοντέλα Alienware 15 και 17 ολοκληρώνουν τη σειρά των νέων laptop, σχεδιασμένα με όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες στις οποίες περιλαμβάνονται οι νεότεροι επεξεργαστές της Intel και συστήματα γραφικών τελευταίας γενιάς. Όπως και το Alienware 13, αντίστοιχα και τα Alienware 15 / 17 είναι συμβατά με την μονάδα Alienware Graphics Amplifier. Τα νέα μοντέλα είναι περισσότερο από 20% πιο λεπτά σε σχέση με τα προηγούμενα, ενώ αξιοποιούν υποσυστήματα κορυφαίων επιδόσεων χωρίς περιορισμό στις επιδόσεις, προσφέροντας ασυναγώνιστη εμπειρία gaming.

Alienware Graphics Amplifier: γραφικά επιπέδου desktop στο laptop

image (4)

Με το μοναδικό Alienware Graphics Amplifier καταρρίπτεται κάθε όριο ποιότητας και ταχύτητας στα γραφικά που μπορεί να προσφέρει ένα laptop. Πρόκειται για έναν εξωτερικό προσαρμογέα που δέχεται κανονικές κάρτες γραφικών για desktop PCs και τις καθιστά συμβατές με τα νέα Alienware laptops.

image (5)

Στο Alienware Graphics Amplifier μπορεί να τοποθετηθεί οποιαδήποτε κάρτα γραφικών PCI Express x16 με απαιτήσεις ισχύος μέχρι και 375W, με στόχο την υποστήριξη υψηλότερων αναλύσεων, ομαλότερης κίνησης και συμβατότητα με στερεοσκοπικά 3D monitors, εξειδικευμένες οθόνες gaming υψηλών συχνοτήτων, αλλά και συνθέσεις πολλαπλών οθονών, για πραγματικά πρωτόγνωρες εμπειρίες γραφικών από ένα φορητό σύστημα.

Alienware Area-51: το σύμβολο των gaming PC

image (6)

Το νέο Alienware Area-51 ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο desktop gaming PC, χάρη στο νέο φουτουριστικό «triad chassis», το οποίο επιτρέπει τεράστια ευελιξία στη σύνθεση και άνετη πρόσβαση για οποιεσδήποτε αλλαγές και αναβαθμίσεις στο υλικά του (hardware). Με υποστήριξη συνθέσεων υψηλής ισχύος, εμβληματικό σχεδιασμό και αξεπέραστη εργονομία, το Area-51 είναι το απόλυτο gaming σύστημα για τον απαιτητικό και ενθουσιώδη χρήστη.

image (7)

To Alienware Area-51 δέχεται έως και 3 κάρτες γραφικών για επίτευξη αναλύσεων μέχρι και 12Κ, ενώ χαρακτηρίζεται από ένα εξαιρετικό σύστημα απαγωγής θερμότητας με χρήση Alienware Premium CPU Liquid Cooling.

Dell UltraSharp: Οθόνες υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής ευκρίνειας και χρωματικής πιστότητας

image (8)

Οι απαιτητικοί χρήστες αλλά και οι ενθουσιώδεις gamers μπορούν να επιλέξουν μια από τις νεότερες οθόνες της Dell, οι οποίες θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους. Η κυρτή επανορθώσω Dell UltraSharp 34 U3415W προσφέρει άνεση στη θέαση και μια νέα διάσταση στο gaming με πανοραμική απεικόνιση και μοναδική ανάλυση WQHD με διαγώνιο 34 ίντσες και λόγο πλευρών 21:9. Επιπρόσθετα, διαθέτει εξαιρετικά ηχεία των 18W και πληθώρα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας.

Διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα της νέας σειράς Alienware είναι άμεσα διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης και το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της Dell. Το σύστημα Alienware Alpha Console διατίθεται με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 850 ευρώ προσφέροντας για πρώτη φορά την εμπειρία Alienware σε μια ευρεία ομάδα καταναλωτών.

Δύο Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, παρέχοντας για τα προϊόντα Alienware 2 χρόνια εγγύηση επισκευής του hardware με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη (ανάλογα την περιοχή).

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment