Δοκιμάσαμε την φορητή οθόνη AOC 16T2 (video)

Δοκιμάσαμε την φορητή οθόνη AOC 16T2 (video)

 

Η 39,6 εκ (15,6”) IPS οθόνη 16T2 διαθέτει ανάλυση Full HD και μπορεί να συνδεθεί σε laptop, σταθερό υπολογιστή / server ή ένα smartphone χάρη στις δύο θύρες USBC (χρησιμοποιώντας την εναλλακτική λειτουργία του DisplayPort) ή στην Micro HDMI θύρα της. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 8000 mAh, η οθόνη 16T2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν κινήσει χωρίς να απαιτείται πρίζα και μπορεί ακόμη να λειτουργήσει ως power bank για να φορτίσει ένα smartphone[1]. Με ένα έξυπνο, αναδιπλούμενο κάλυμμα, μικρότερου πάχους από 1 εκ., για κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό, καθώς και δυνατότητα εντοιχισμού VESA, η οθόνη αυτή γίνεται ένα εξαιρετικό εργαλείο για επαγγελματίες χρήστες καθώς και για παίκτες, φοιτητές, διαχειριστές πληροφορικής, μικρές επιχειρήσεις, DIYers, κα, που βρίσκονται συχνά εν κινήσει. Η οθόνη 16T2 θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 319€.

AOC 16T2: Κομψή, ταλαντούχα, ευέλικτη – η καλύτερη φορητή συντροφιά για όλους

 

Πάρτε την οθόνη μαζί σας  

Οι χρήστες εκτιμούν τον τρόπο με τον οποίο ένα στήσιμο πολλαπλών οθονών αυξάνει την παραγωγικότητα και την άνεση στην επιφάνεια εργασίας τους, και τώρα με την 16T2 αυτό καθίσταται εφικτό ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει, με την προσθήκη της τεχνολογίας αφής 10 σημείων (Windows 10 certified).  Με το κομψό της φινίρισμα αλουμινίου, η οθόνη AOC 16T2 μοιάζει με tablet. Αλλά σε αντίθεση με ένα tablet, το οποίο θα ξεπεραστεί και θα καταλήξει ηλεκτρονικό απόρριμμα όταν ο επεξεργαστής και το λειτουργικό του σύστημα γίνουν παλιά, αργά και μη συμβατά, η οθόνη 16T2 είναι απλά μία φορητή οθόνη χωρίς περιορισμούς από την τεχνολογία που αλλάζει γρήγορα. Αυτό καθιστά την οθόνη 16T2 μία ανθεκτική επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

 

“Οι φορητές οθόνες είναι μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές τεχνολογίας στην Ευρώπη, και εμείς στην AOC αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για τέτοια προϊόντα άνεσης για το σπίτι, το γραφείο, αλλά κυρίως τη φορητή εργασία. Η οθόνη 16T2 αποτελεί την τέλεια, ευέλικτη λύση για τον καθένα που εκτιμά περισσότερο χώρο οθόνης για τη δουλειά ή την ψυχαγωγία του – οπουδήποτε και αν βρίσκεται.” Αναφέρει ο Cesar Acosta, Product Manager Touch Screens and Accessories at AOC International Europe.

 

Εξοπλισμένη για περισσότερα
Χάρη στη διπλή είσοδο USB-C και την είσοδο Micro-HDMI, αυτή η φορητή οθόνη συνδέει μία ποικιλία υπολογιστών, τόσο προηγούμενων όσο και πιο σύγχρονων μοντέλων. Όταν συνδέεστε με Micro-HDMI, συνδέστε την οθόνη με τον υπολογιστή από το USB-C έως το USB-A/C για να απολαύσετε τη λειτουργία αφής. Το καλώδιο αυτό περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η οθόνη 16T2 διαθέτει επίσης ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία (2x 1W).

Η οθόνη 16T2 λειτουργεί επίσης και ως πηγή τροφοδοσίας τόσο όταν είναι ενεργοποιημένη όσο και απενεργοποιημένη. Όταν συνδέεται στο δίκτυο με τον προσαρμογέα USB-C, η οθόνη 16T2 μπορεί να φορτιστεί η ίδια αλλά και να φορτίσει ένα συνδεδεμένο smartphone. Οι 2 θύρες USB-C και στις δύο πλευρές καθιστούν δυνατή τη φόρτιση από την αριστερή θύρα και τη μεταφορά σήματος οθόνης από τα δεξιά, ή το αντίστροφο. Αυτό δημιουργεί μια ευέλικτη ρύθμιση που συναρμολογείται εύκολα σε χρόνο μηδέν.

 

Αμέτρητες δυνατότητες

Η ευκολία στη χρήση, η ευελιξία και η φορητότητα της 16T2 της AOC επιτρέπουν μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης:

  • Ως επέκταση της οθόνης του φορητού υπολογιστή για περισσότερο χώρο οθόνης ενώ εργάζεστε εν κινήσει
  • Ως εργαλείο για σημειώσεις για τους μαθητές
  • Ως εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας ενώ εργάζεστε από το σπίτι (κυρίως σε μικρότερους χώρους)
  • Ως οθόνη διακομιστή
  • Ως εργαλείο αυτοεξυπηρέτησης σε δημόσιους χώρους
  • Ως οθόνη για μηχανικούς
  • Ως εργαλείο για φορητό gaming ή ψυχαγωγία
  • Ως κύρια οθόνη ψυχαγωγίας συνδέοντάς την με ένα smartphone

 

Η οθόνη 16T2 της AOC είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 319€.

[1] Please refer to the compatibility list

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment