Δοκιμάζουμε τα Creative Zen Air Plus (video)

Δοκιμάζουμε τα Creative Zen Air Plus (video)

Όπως και τα προηγούμενα της σειράς έτσι και τα Zen Air Plus από την Creative ήρθαν στα χέρια μας για το καθιερωμένο unboxing!

Εξοπλισμένα με ειδικά ρυθμισμένους δυναμικούς drivers 10 mm, το Creative Zen Air Plus προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με βαθιά μπάσα και ισορροπημένη μουσική. Η ενσωμάτωση του Hybrid Active Noise Cancellation και του Ambient Mode επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εμβαθύνουν απρόσκοπτα στις αγαπημένες τους μελωδίες ή να έχουν επίγνωση του περιβάλλοντός τους, προσαρμοζόμενοι εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον με το πάτημα ενός κουμπιού.

Διαθέτει  επίσης έξι μικρόφωνα (τρία σε κάθε πλευρά) με τεχνολογία ENC, αναλύοντας και εξαλείφοντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος για μια πιο καθαρή εμπειρία φωνητικών κλήσεων.

Για τους λάτρης των sport το Creative Zen Air Plus έχει βαθμολογία αδιαβροχοποίησης IPX4. Με εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας, το Creative Zen Air Plus προσφέρει έως και 32 ώρες συνολικού χρόνου παιχνιδιού.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment