Είναι πλέον On line τα Red Dead Online Microtransactions

Είναι πλέον On line τα Red Dead Online Microtransactions

Η Rockstar συνεχίζει να βελτιώνει την λειτουργία του Red Dead Redemption 2 για πολλούς παίκτες, το Red Dead Online. Μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμη στα PS4 και Xbox One και μαζί με τις γενικές βελτιώσεις σταθερότητας και άλλες διορθώσεις, ενώ επιτρέπει τα Microtransactions.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς η Rockstar στο blog της, το κατάστημα του Red Dead Online στο παιχνίδι είναι τώραlive ως μέρος της πιο πρόσφατης ενημέρωσης, παρέχοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αγοράσουν χρυσό χρησιμοποιώντας χρήματα πραγματικού κόσμου. Ο χρυσός πωλείται σε διάφορες δέσμες, που κυμαίνονται από 25 bars ($ 10) έως 350 bars ($ 100). Μπορείτε να δείτε τις τιμές για κάθε δέσμη παρακάτω:

25 μπάρες χρυσού – $ 10 ΗΠΑ / £ 9 / € 10
55 μπάρες χρυσού – $ 20 ΗΠΑ / £ 18.49 / € 20
150 μπάρες χρυσού – $ 50 ΗΠΑ / £ 45 / € 50
245 μπάρες χρυσού – $ 75 ΗΠΑ / £ 70 / € 75
350 μπάρες χρυσού – $ 100 ΗΠΑ / £ 90 / € 100

Εκτός από αυτές τις δέσμες, η Rockstar προσφέρει μια ειδική one-time συμφωνία σε 25 χρυσά μπαρ για $ 5. Η εταιρεία δίνει επίσης σε όλους όσους συμμετείχαν στο Red Dead Online beta μέχρι τώρα άλλα 15 χρυσά μπαρ. Για να προκριθείτε σε αυτό το δώρο, θα χρειαστεί να παίξετε τη λειτουργία μέχρι την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου. Η Rockstar λέει ότι όλες οι χρυσές μπάρες πρέπει να παραδοθούν στους παίκτες μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Αυτό δεν είναι το μόνο freebie της Rockstar που έχει για τους παίκτες. Ως πρόσθετο επίδομα, όσοι έχουν προ-παραγγείλει το Red Dead Redemption 2 ή αγόρασαν τις ειδικές ή τελευταίες εκδόσεις του παιχνιδιού, θα λάβουν επιπλέον RDO $. Οι παίκτες που πήραν την ειδική έκδοση θα λάβουν $ 100 RDO $, ενώ όσοι αγόρασαν την έκδοση Ultimate θα λάβουν $ 1.000 RDO $. Τέλος, όλοι όσοι προ-παραγγέλλουν το παιχνίδι θα πάρουν στο σπίτι τους επιπλέον $ 100 RDO $ πάνω από τα άλλα μπόνους. Η Rockstar λέει ότι τα μετρητά θα προστίθενται αυτόματα στους λογαριασμούς των παικτών από τις 21 Δεκεμβρίου.

gamereviews.gr

Γιώργος Χατζηθεοδοσίου
georgioschatzitheodosiou@gmail.com

Με λένε Γιώργο και ασχολούμαι επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες, το Digital Marketing και δίνω μεγάλη έμφαση στην αξία της πληροφορίας. Δημιουργώ E-Books, Link Building στρατηγικές, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων και αρθρογραφώ πάνω στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ.

No Comments

Post A Comment