Εμφανίστηκαν τα 4Κ rips στα τορρεντάδικα!

Εμφανίστηκαν τα 4Κ rips στα τορρεντάδικα!

Αν και η πειρατεία αποτελεί σοβαρό αδίκημα, το νέο που έρχεται, είναι για τους λάτρεις των “πειρατικών” (και σίγουρα δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη). Για τους λάτρεις της ποιότητας, χωρίς συμβιβασμούς, οι geeks που έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής 4K content στις συσκευές τους θα χαρούν με τα νέα. Το “παραθυράκι” που βρέθηκε επιτρέπει το copy ταινιών και σειρών σε ανάλυση 4K από τα Netflix και Amazon, με πολλά νέα releases να έχουν διαρρεύσει τελευταία, όπως βλέπουμε και σε σχετικά screenshots.

Και παρόλο που κάποιοι πίστευαν ότι το περιεχόμενο των online streams ήταν προστατευμένο και ασφαλές μέσω του High-Bandwidth Digital Copy Protection (HDCP) version 2.2 φαίνεται πως οι πειρατές βρήκαν τρόπο να παρακάμψουν την προστασία.

Μέσα στις διαρροές, το “The Man in the High Castle” του Amazon, όπως και οι πρόσφατοι πιλότοι των “Edge”, “Good Girls Revolt”, “Highston”, “One Mississippi”
και “Patriot”, αλλά και το “Jessica Jones” του Netflix. Όσο για το μέγεθος των αρχείων, είναι φυσικά τεράστιο και ξεπερνάει τα 10GB το επεισόδιο!

amazon4kpilots jessi

 

πηγη

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment