Η Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τα προϊόντα της Iron Studios στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τα προϊόντα της Iron Studios στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Enarxis Dynamic Media Ltd. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1999 στην Αθήνα και σύντομα κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος και έγκυρος διεθνής συνεργάτης που εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, υποστηρίζει τους συνεργάτες του και χτίζει αμοιβαία επικερδείς, μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις. Αυτήν την στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 1200 λογαριασμούς που περιλαμβάνουν e-tailers, παραδοσιακούς retailers, αλυσίδες καταστημάτων, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και Hypermarkets στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, με επίκεντρο τις αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου, καταφέρνοντας να καταγράψει εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους που διανέμει η Enarxis Dynamic Media, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.enarxis.eu.

Από το 2021, η Iron Studios αναπτύσσει και παράγει άκρως λεπτομερείς συλλεκτικές φιγούρες, όντας η πρώτη εταιρία από τη Βραζιλία με licensed προϊόντα σε αυτόν τον τομέα της αγοράς, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε συλλέκτες.

Με ένα καταξιωμένο αριθμό οπαδών σε όλο τον κόσμο, η Iron Studios έχει αποκτήσει ένα κοινό που είναι όλο και περισσότερο απαιτητικό και προσεκτικό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, κερδίζοντας με τα προϊόντα της τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα πιο δημοφιλή και αυστηρά forums συλλεκτών στον κόσμο.

Οι επαγγελματίες που εμπλέκονται στη δημιουργία και στην ανάπτυξη των φιγούρων της, μοιράζονται το ίδιο πάθος με τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα να αναζητούν συνεχώς το υψηλότερο επίπεδο πιστότητας και τελειότητας σε κάθε προϊόν. Χρησιμοποιούν σημεία αναφοράς που απορρέουν από ταινίες και σειρές, και δημιουργούν ξεχωριστές φιγούρες χαρακτήρων των comics, με βάση αποκλειστικά, πρωτότυπα έργα.

Στην προσπάθεια της να επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων και τη συλλογή χαρακτήρων, η Iron Studios έχει αποκτήσει καινούρια και ποικίλα licenses, με τις σειρές Disney να προέρχονται από το σύμπαν της Marvel και του Star Wars (comics και κινηματογράφο), τα σύμπαντα DC Comics και DC Movies της Warner, χαρακτήρες από το Ghostbusters, τον θρυλικό πιλότο Ayrton Senna, την εμβληματική τηλεοπτική σειρά Chaves, την ιστορική σειρά ταινιών Jurassic Park και πολλά άλλα στο άμεσο μέλλον, τραβώντας την προσοχή των συλλεκτών από διαφορετικές πτυχές της κλασσικής και σύγχρονης ποπ κουλτούρας.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment