Θα υπάρχει και επιλογή «dislike» πλέον στο Facebook

Θα υπάρχει και επιλογή «dislike» πλέον στο Facebook

Επί χρόνια, απέρριπτε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τελικά όμως, το Facebook θα έχει σύντομα και την επιλογή «dislike».

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, καθώς για καιρό το Facebook απαντούσε στον κόσμο πως δεν σκεφτόταν τη δημιουργία της αντίστροφης επιλογής από το περιβόητο «like». Ομως, απαντώντας ερωτήσεις την Τρίτη, ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε ότι πράγματι η εταιρεία του εργάζεται πάνω στη δημιουργία του «dislike».

«Ο κόσμος το ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σε πάνω σε αυτή την εξέλιξη», δήλωσε. Στο παρελθόν, ο Ζούκερμπεργκ έχει παραδεχθεί ότι η εταιρεία του είχε εξετάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για να το απορρίψει όμως. Επιχείρημα τότε ήταν πως δεν ήθελε να εκφράζεται αρνητική διάθεση σε άλλους χρήστες, ή να δημιουργηθεί ένα σύστημα υπερψήφισης ή καταψήφισης. «Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο», δήλωσε την Τρίτη ο CEO του Facebook.

Ομως, αναγνωρίζει ότι κάποιες φορές οι χρήστες θέλουν να εκφραστούν με κάποιον άλλο τρόπο πέρα από το να κάνουν «like» αλλά έως τώρα δεν είχαν άλλη επιλογή.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment