Έρχεται τον Οκτώβριο το Apple TV 4

Έρχεται τον Οκτώβριο το Apple TV 4

Με την επίσημη ανακοίνωση της επόμενης γενιάς Apple TV να είναι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, έγκυρες πηγές έχουν αρχίσει να διαρρέουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή, την διαθεσιμότητα καθώς και το συνολικό πλάνο της εταιρείας.

Η 4ης γενιάς Apple TV λοιπόν θα έχει μια κοστολόγηση κάτω από 200 ευρώ και το πλάνο της Apple είναι να την κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple ολοκληρώνουν τις συζητήσεις για την τελική τιμή της συσκευής με τις δύο πιο πιθανές τιμές να είναι είτε 149 ευρώ είτε ευρώ 199 και οι δύο φυσικά τιμές είναι πιο υψηλές από την κοστολόγηση του τωρινού Apple TV 3.

Η τιμή αυτή θα κάνει το Apple TV να είναι πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό και τις αντίστοιχες συσκευές της Roku, Google και Amazon και έτσι για αυτό τον λόγο η Apple θα κρατήσει και το Apple TV 3 στην αγορά ως το βασικό μοντέλο με την τωρινή τιμή του δηλαδή τα %69.

Το Apple TV 4 σύμφωνα με τις πηγές θα μοιάζει εξωτερικά αρκετά με το παλαιότερο μοντέλο αλλά θα είναι λίγο πιο παχύ και πλατύ.

Η ίδια η συσκευή θα προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε παλαιότερο μοντέλο και έτσι θα έχουμε ενσωμάτωση της Siri, ένα νέο χειριστήριο, ένα Apple Store ανοιχτό στους προγραμματιστές και τέλος μια νέα διεπαφή για τον χρήστη.

Η Apple επίσης με την αρχή του νέου έτους προσανατολίζεται να λανσάρει και την νέα streaming υπηρεσία τηλεόρασης της που θα είναι διαθέσιμη και για το Apple TV 3. Βέβαια όπως αναμενόταν το Apple TV 3 δεν θα δεχτεί μια σημαντική αναβάθμιση έτσι ώστε να έχει ένα δικό του App Store και ούτε θα μπορεί να συνεργάζεται με την Siri.

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment