Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα Samsung Galaxy μοντέλα, σχεδιασμένα για το σήμερα αλλά και το αύριο

Ετοιμαστείτε για τα καλύτερα Samsung Galaxy μοντέλα, σχεδιασμένα για το σήμερα αλλά και το αύριο

Κάθε χρόνο, η τεχνολογία κινητής γίνεται όλο και περισσότερο ο πυρήνας της καθημερινότητάς μας και το επίκεντρο της καινοτομίας.

 

Με αυτές τις συσκευές που καλύπτουν βασικές μας ανάγκες, δημιουργούμε και καταναλώνουμε περιεχόμενο που μας συνδέει με άλλους, μας εμπνέει και μας ψυχαγωγεί. Απολαμβάνουμε μια ξεχωριστή εμπειρία επικού gaming, ακόμη και εν κινήσει. Είμαστε σε επαφή με τους συναδέλφους και εντός των deadlines ακόμα κι όταν είμαστε εκτός γραφείου. Ακόμα, διαχειριζόμαστε κάθε κομμάτι της ζωής μας- από τις συνήθειες ευεξίας, μέχρι τα ραντεβού, τις αγορές, τα ταξίδια και πολλά άλλα – με την άνεσή μας.

 

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη τέτοιες εμπειρίες, οπότε ο κόσμος θέλει συσκευές στις οποίες μπορεί να βασιστεί, από μάρκες που μπορεί να εμπιστευτεί. Ταυτόχρονα, παγκόσμιες προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση μας αναγκάζουν να επανεξετάσουμε το lifestyle μας. Έχουμε την ευθύνη να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μέλλον. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία κινητών συσκευών μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη για τον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων και να συμβάλει στη δημιουργία του μέλλοντος που οραματιζόμαστε. Αυτός είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο κάνουμε ό,τι κάνουμε στη Samsung Electronics.

 

Καθορισμός νέων προτύπων απόδοσης

Η Samsung υλοποιεί το όραμά της με τον καλύτερο τρόπο μέσω της σειράς Galaxy S. Φέτος, η σειρά Galaxy S επέκτεινε την κληρονομιά καινοτομίας, ενισχύοντας τα θεμελιώδη μας στοιχεία.

 

Το επαγγελματικού επιπέδου σύστημα κάμερας γίνεται όλο και πιο έξυπνο, προσφέροντας τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ των Galaxy smartphones, ανεξαρτήτως φωτισμού. Μαζί με τη βελτιστοποίηση του υλικού και του λογισμικού, το νεότερο chipset μας, που γεννήθηκε από τη φιλοσοφία της Samsung για ανοιχτή συνεργασία, επιτρέπει τις ταχύτερες και ισχυρότερες επιδόσεις στις συσκευές Galaxy. Η συνδεσιμότητα του οικοσυστήματός μας γίνεται επίσης ευκολότερη και πιο απρόσκοπτη από ποτέ.

 

Στην κορυφή της σειράς Galaxy S βρίσκεται το Galaxy S Ultra. Είναι η συσκευή που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο, με επαναπροσδιορισμένες επιδόσεις και ποιότητα.

 

Συγχωνεύσαμε πλήρως τις πιο αγαπημένες εμπειρίες του Galaxy Note στο Ultra, πρωτοπορώντας με τη δύναμη, τις επιδόσεις και τις δημιουργικές δυνατότητες δύο κορυφαίων καινοτομιών σε μοντέλα Galaxy.

 

Το Galaxy S Ultra έχει γίνει πραγματικά το αποκορύφωμα της καινοτομίας του Samsung Mobile, μια μάρκα που ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη, ενώ σύντομα θα σας δείξουμε τι μπορεί να κάνει το Ultra σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες συσκευών.

 

Καινοτομία που διαρκεί

 

Οι επιδόσεις δεν αφορούν μόνο περισσότερη ισχύ. Είναι επίσης η καινοτομία που διαρκεί με λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

 

Δεσμευόμαστε να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή, ακολουθώντας τη νέα περιβαλλοντική μας στρατηγική, η οποία προσπαθεί να καταστήσει την τεχνολογία από την οποία εξαρτόμαστε, πιο βιώσιμη. Γι’ αυτό και εξετάζουμε κάθε φάση του κύκλου ζωής του προϊόντος με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

 

Αυτό σημαίνει κατασκευή συσκευών που διαρκούν περισσότερο, με αυξημένη αντοχή και αξιοπιστία. Κάτι που επιδιώκουμε να πετύχουμε με:

  • ενσωμάτωση περισσότερων ανακυκλωμένων υλικών σε περισσότερα εξαρτήματα
  • συνεργασία με ομοϊδεάτες εταίρους για να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά και να επιτύχουμε θετικές αλλαγές για τους ανθρώπους

 

Μια ασυμβίβαστη Premium εμπειρία

 

Την 1η Φεβρουαρίου στο Unpacked, θα δείξουμε πώς η καινοτομία και η βιωσιμότητα συνεργάζονται και δημιουργούν την απόλυτη premium εμπειρία.

 

Σε μια εποχή που το διακύβευμα είναι υψηλότερο από ποτέ, έχουμε ανεβάσει τον πήχη ξεπερνώντας τα όρια και παρέχοντας τις πιο ισχυρές εμπειρίες κινητής που θα συνεχίσετε να αγαπάτε και τα επόμενα χρόνια.

 

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα επόμενα βήματα.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment