Δωρεάν video editors για να βελτιώσετε τα βίντεο σας

Δωρεάν video editors για να βελτιώσετε τα βίντεο σας

Όλοι μας πλέον με την τεχνολογία προσπαθούμε να ”πειράξουμε” τις φωτογραφίες που βγάζουμε και να τις βελτιώσουμε. Το ίδιο συμβαίνει πολλές φορές και με βίντεο που έχουμε τραβήξει μόνοι μας και παρατηρούμε πως είτε δεν είναι σταθερά η θα θέλαμε να τα κάνουμε πολύ καλύτερα. Παρακάτω θα δείτε κάποιες ιστοσελίδεςπου σας προσφέρουν αυτό που ψάχνατε εντελώς δωρεάν.

Kaltura

Ένας διάσημος video editor με την μορφή ανοιχτού κώδικα όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές ώστε να βελτιώσετε τα βίντεο σας. Επίσης μέσα από το forun θα βρείτε άτομα όπου μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε. Η κοινότητα είναι μεγάλη και σίγουρα κάποιος θα είναι εκεί για εσάς

Shotclip

Εκτός από ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο online, το Shotclip είναι και εφαρμογή για smartphones όπου με πολύ απλό τρόπο και βήματα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά βίντεο. Διαθέτει και οδηγούς ώστε να σας βοηθήσει να διαλέξετε τα καλύτερα καρέ για τα βίντεο σας.

Wideo

To Wideo είναι μια υπέροχη online εφαρμογή όπου σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας (βίντεο,εικόνες,μουσική) και να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα. Πολύ εύκολο στη χρήση χωρίς να σε μπερδεύει θα γίνει η αγαπημένη σου εφαρμογή.

 

Πηγή: Gmedia Κατασκευή Ιστοσελίδων

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: