FUJIFILM GFX100 II: Παρουσιάστηκε η νέα ναυαρχίδα! (video)

FUJIFILM GFX100 II: Παρουσιάστηκε η νέα ναυαρχίδα! (video)

Κάτι Παραπάνω Από Πλήρες Καρέ

Η φωτογραφία είναι μια πρακτική επιδίωξης της τελειότητας, μιας συνεχούς ισορροπίας μεταξύ της αναζήτησης ποιότητας και ενός απόλυτου ελέγχου που επιτρέπει την ύπαρξη της τέλειας εικόνας ανάμεσα στις στιγμές. Δώστε αξία σε αυτές τις μοναδικές στιγμές με την GFX50S II και εξερευνήστε έναν νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων.

 

 

Ανεβείτε σε ένα Νέο Επίπεδο Ποιότητας Εικόνας

Επεξεργαστής αισθητήρα GF Φακού

Μεγαλύτερος σε μέγεθος από τους αισθητήρες πλήρους κάδρου κατά περίπου 1,7 φορές, ο αισθητήρας μεγάλου FORMAT 51,4MP στην GFX50S II είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος αισθητήρας CMOS Bayer που παρέχει εικόνες με ελάχιστο ψηφιακό θόρυβο και με ένα απίστευτα μεγάλο δυναμικό εύρος.Μαζί με τη συλλογή των G Mount φακών, το αποτέλεσμα είναι ένας τέλειος συνδυασμός μεταξύ του σώματος της κάμερας και του φακού, όπου οι φωτογράφοι όλων των επιπέδων είναι ικανοποιημένοι με το πόσο εύκολα επιτυγχάνεται μια εικόνα με μια υπέροχη ποιότητα.

Περισσότερες δυνατότητες για επίτευξη ενός τέλειου αποτελέσματος

Δεν δημιουργούνται όλοι οι αισθητήρες ισοδύναμοι. Σε σύγκριση με τους 50MP αισθητήρες πλήρους κάδρου, ο 50MP αισθητήρας μεγάλου format της GFX50S II είναι διαφορετικός κατά έναν μοναδικό τρόπο. Στο συγκεκριμένο σύστημα κάθε pixel είναι μεγαλύτερο και είναι σε θέση να συλλέγει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζεται ο ψηφιακός θόρυβος, να αυξάνεται το δυναμικό εύρος και να παράγει η κάμερα εικόνες με περισσότερα και πιο ποιοτικά δεδομένα ανά pixel. περισσότερα δεδομένα ανά pixel σε σύγκριση με τους αισθητήρες πλήρους κάδρου με την ίδια ανάλυση.

Δεν είναι Μόνο Θέμα Ανάλυσης

Ο αισθητήρας απεικόνισης μεγάλου format της GFX50S II δεν είναι μόνο μεγαλύτερος σε μέγεθος από κάθε άλλο αισθητήρα πλήρους κάδρου, αλλά έχει επίσης ειδικά διαμορφωμένες μικρολεπίδες που είναι αρκετά μικρές ώστε να αφήνουν χώρο μεταξύ των pixel του αισθητήρα, επιτρέποντας στο φως να περνάει και να δημιουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο εικόνες με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια.

G Mount Φακοί: Ο Τέλειος Συνδυασμός

 

Ένας αισθητήρας μπορεί να είναι εκπληκτικός μόνο όταν υπάρχει ένας εξίσου καλός φακός που να τον συνοδεύει. Με τους συμβατούς G Mount φακούς της GFX50S II, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Μια ευρεία γκάμα φακών, από έναν ultra ευρυγώνιο φακό μέχρι και έναν τηλεφακό, μπορεί να συνεργαστεί άψογα με αισθητήρες 100MP ή άνω, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις εκείνων των δημιουργών που αναζητούν την απόλυτη ποιότητα εικόνας.

Η ποιότητα μεγάλου format είναι πλέον στα χέρια σας

 

900γρ.

Με βάρος μόλις 900 γρ. (1,98lb), η GFX50S II είναι αρκετά συμπαγής για να τη μεταφέρετε μέσα στην πόλη ή οπουδήποτε στη φύση. Ανεξάρτητα από το που τη μεταφέρετε, το εργονομικό κράτημα και τα εύχρηστα της χειριστήρια, μπορούν να υποστηρίξουν κάθε ικανό φωτογράφο ώστε να δημιουργήσει τις καλύτερες εικόνες.

Ανεβαίνει ο πήχης αναφορικά με την Σταθεροποίηση Εικόνας.

6.5 Stops Σταθεροποίησης Εικόνας στο Σώμα

Μέχρι και 6,5 stops* σταθεροποίησης εικόνας στο σώμα πέντε αξόνων (IBIS) είναι ενσωματωμένα στο συμπαγές σώμα της GFX50S II κάμερας, ξεκλειδώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο νέα επίπεδα δημιουργικότητας για τους φωτογράφους που θέλουν να εργάζονται πιο ελεύθερα με χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου. Σταθερές, μη κουνημένες εικόνες είναι εφικτές ακόμα και όταν τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά και δεν είναι διαθέσιμο ένα τρίποδο.

  1. Με βάση τα πρότυπα CIPA

Το Μεγάλο Format Δεν Ήταν Ποτέ Τόσο Εύκολo

 

Με τη GFX50S II, η Fujifilm έκανε την εμπειρία του μεγάλου format ευκολότερη και πιο λειτουργική από ποτέ. Ένας επιλογέας PSAM δίνει πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες έκθεσης και μια οθόνη LCD εμφανίζει τις βασικές ρυθμίσεις – ακόμη και όταν η κάμερα είναι απενεργοποιημένη. Επίσης, ένας επανασχεδιασμένος μοχλός εστίασης και ένα κλείστρο που ενεργοποιείται με ένα ελαφρύ άγγιγμα της οθόνης, παρέχουν τις τελευταίες πινελιές στην εμπειρία δημιουργίας εικόνας. Είτε είστε νέοι ή προυπάρχοντες χρήστες του GFX System, δεν υπάρχει κάτι που να σας εμποδίζει από το να συνδεθείτε με το θέμα σας.

Αυτόματη Εστίαση για Κάθε Περίσταση.

Η GFX50S II μπορεί να διπλασιάσει την ταχύτητα ανάγνωσης όταν δίνει προτεραιότητα στην εστίαση. Αυτό οδηγεί σε ταχύτερη αυτόματη εστίαση και καταγραφή θέματος ενώ υποστηρίζεται ακόμη περισσότερο με την έξυπνη χρήση της μονάδας σταθεροποίησης εικόνας στο εσωτερικό της κάμερας. Αυτό παρέχει επιπλέον ακρίβεια αυτόματης εστίασης. Τέλος, η χρήση προηγμένων αλγορίθμων εστίασης – όπως βρίσκονται στη GFX100S και στα πιο πρόσφατα μοντέλα της X Series, ενισχύουν την αυτόματη εστίαση ανίχνευσης προσώπου και ματιών για να δώσουν στους φωτογράφους εξαιρετική απόδοση ανεξάρτητα από το θέμα.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment