Καθυστερεί ο τελευταίος τόμος του μυθιστορήματος «Game of Thrones»

Καθυστερεί ο τελευταίος τόμος του μυθιστορήματος «Game of Thrones»

Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones»«Το Παιγνίδι του Στέμματος» θα μείνουν με την όρεξη, καθώς ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο του μυθιστορήματος επικής φαντασίας.

«Τhe Winds of Winter δηλαδή οι Οι άνεμοι του χειμώνα δεν έχουν τελειώσει», ανακοίνωσε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλογκ του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. «Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (…) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ».

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε «Οι άνεμοι του χειμώνα», ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους «Ο σιδερένιος θρόνος» στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.
Ο συγγραφέας είχε ήδη χάσει μια προηγούμενη προθεσμία, τη γιορτή Χαλοουίν, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Μ’ αυτή την τελευταία καθυστέρηση, προειδοποίησε ο Μάρτιν, «Οι άνεμοι του χειμώνα» είναι «πολύ σίγουρο» ότι δεν θα εκδοθούν πριν από την προβολή της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» από το HBO τον Απρίλιο. «Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο».

Ο συγγραφέας φάνηκε εξάλλου επιφυλακτικός αναφορικά με την ημερομηνία που θα φθάσει το «Winds of Winter» στα βιβλιοπωλεία.

«Οι προθεσμίες μου προκαλούν άγχος», έγραψε.

 

Πηγή

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: