Ξεκίνησαν οι Φθινοπωρινές προσφορές στα Tech Stores της Κίνας

Ξεκίνησαν οι Φθινοπωρινές προσφορές στα Tech Stores της Κίνας

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και όπως κάθε χρόνο τα κινέζικα καταστήματα βγάζουν τρελές προσφορές. Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια της ομάδας του Techsmart αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κάποιο από αυτά. Το Gearbest όπως μας έχει συνηθίσει πλέον στις μεγάλες προσφορές τρέχει ειδική σελίδα με μεγάλες εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα.

Όπως σε κάθε τέτοια προσφορά υπάρχει περιορισμένος αριθμός που αναγράφεται οπότε όποιος επιθυμεί κάτι πρέπει να βιαστεί. Ξεχωρίσαμε μερικά πραγματικά ωραία Deal και όχι marketing κόλπα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα:

Ulefone Metal $109.99

Τα 3GB Ram αρκούν για να προχωρήσει κανείς στην αγορά του χωρίς να ξέρει άλλα χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί:

 

CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC $159.99

Το συγκεκριμένο Ultra Book το έχουμε ήδη παραγγείλει και σύντομα το περιμένουμε για review.  Το διπλό λειτουργικό με Android και Windows 10 καθώς και ο Intel επεξεργαστής του το κάνουν ένα από τα οικονομικότερα της κατηγορίας. Η οθόνη του είναι 10.1 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1200px και διαθέτει 4GB μνήμης Ram. Σε συνδυασμό με το ειδικό πληκτρολόγιο με touch pad είναι ένας κανονικός υπολογιστής.

hi10

Original Xiaomi Mi 20000mAh $28.99

Το γνήσιο Powrbank της Xiaomi σε μοναδική τιμή.  Τα 20000mAh του θα σας χαρίσουν πολλές φορτίσεις και μεγάλη αυτονομία. Η τιμή του μοναδική και σίγουρα αξίζει.

 

Γενικά στην σελίδα με τις προσφορές θα ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς αλλά και κάποιες προσφορές που είναι παγίδες καθώς ουσιαστικά οι αρχικές τιμές δεν είναι αυτές που γράφει.  Κάντε λοιπόν την έρευνα σας και καλές αγορές.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment