Το Gearbest συνεχίζει να γιορτάζει με προσφορές και δώρα!

Το Gearbest συνεχίζει να γιορτάζει με προσφορές και δώρα!

Συνεχίζει με μεγάλες προσφορές αλλά και ευκαιρίες να κερδίσετε δώρα και smartphones το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest που κλείνει τα 3 χρόνια ζωής του. Στην ειδική σελίδα του καταστήματος θα βρείτε μεγάλες προσφορές στα δημοφιλέστερα brands της Κίνας και σε High End συσκευές όπως OnePlus 3TXiaomi Redmi 4A κ.α, αλλά και σε πολλά gadget,περιφερειακά και wearebles!

offer

Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά κουπόνια και να τα διεκδικήσετε που ισχύουν για περιορισμένο αριθμό. Νομίζω είναι η καλύτερη περίοδος για το Gearbest οπότε όσοι είχατε στα σχέδια να κάνετε κάποια αγορά από εκεί τώρα νομίζω είναι η καλύτερη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε αποθήκες της Ευρώπης για να λάβετε πιο σύντομα τα προϊόντα.

offers 2

Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε δωρεάν προιοντα αρκεί να κάνετε share στους φίλους σας όπως μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας που δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο promo

Δείτε την σελίδα εδώ

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: