Γιατί το Galaxy S6 Edge γίνεται ανάρπαστο;

Γιατί το Galaxy S6 Edge γίνεται ανάρπαστο;

Τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung αν και δεν είναι πολύς καιρός που κυκλοφόρησαν, εντούτοις έχουν γίνει ανάρπαστα. Τι είναι όμως αυτό που πραγματικά τα κάνει ελκυστικά;

Σύμφωνα με τον Ewan Spence του περιοδικού Forbes δύο είναι τα κύρια στοιχεία που διαθέτει το νέο Galaxy S6 Edge και το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό.

Το πρώτο είναι η ασύρματη φόρτιση. Διαθέτοντας ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης (πιστοποιημένη με WPC και PMΑ), θέτει νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Οι συσκευές είναι συμβατές με κάθε ασύρματο pad που κυκλοφορεί και υποστηρίζει τα πρότυπα WPC και PMA. Επίσης, η ταχύτητα της ενσύρματης φόρτισής τους είναι 1,5 φορά πιο γρήγορη από το Galaxy S5, προσφέροντας περίπου 4 ώρες αυτονομίας, μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Το δεύτερο είναι ότι ενώ υπάρχουν αρκετοί τρόποι ασύρματης φόρτισης, το hardware της Samsung είναι συμβατό με όλους τους τρόπους. Και μπορεί η μικρή μπαταρία που διαθέτει το νέο Samsung να δημιουργεί την εντύπωση πως διαθέτει μικρές αντοχές, ωστόσο, στην πράξη δεν ισχύει και το κινητό θα είναι φορτισμένο κάθε φορά που το χρειάζεστε.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment