Γίνετε επαγγελματίες αναβάτες με το Equestrian Training

Γίνετε επαγγελματίες αναβάτες με το Equestrian Training

Η Microids Life ανακοίνωσε ότι το Equestrian Training κυκλοφορεί πλέον στα καταστήματα για το Nintendo Switch, το PlayStation 4 και το PC (σε ψηφιακή μορφή). Με το Equestrian Training, θα ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανάβαση αλόγων!

 

 

Μόνοι ή με τους φίλους σας, μάθετε τον τρόπο για να ανεβαίνετε και να φροντίζετε τα άλογα! Μάθετε με το training mode, δοκιμάστε τις γνώσεις σας στο exam mode και απολαύστε διάφορα mini games για να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Ο κόσμος των αναβατών δεν θα έχει πλέον μυστικά!

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Διασκεδάστε μαθαίνοντας όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ανάβαση αλόγων – Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σε ένα τεστ με 2.500 ερωτήσεις και απαντήσεις, δομημένο από επαγγελματίες του χώρου. Περιλαμβάνεται επίσης ένα ευρύ λεξικό ώστε να μάθετε όλους τους τεχνικούς όρους που σχετίζονται με την ανάβαση αλόγων!
  • Τροποποιήστε ολοκληρωτικά τα μαθήματα εκπαίδευσης – Παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσω του προφίλ του παίκτη και των στατιστικών και αναγνωρίστε τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Επιλέξτε τη θεματολογία (ανάβαση, γνώσεις ή φροντίδα), τον αριθμό των ερωτήσεων και προσθέστε αν θέλετε ακόμα και ένα παράγοντα άγχους με το χρονόμετρο.
  • Διασκεδαστικά minigames που θα κάνουν τα μαθήματα πιο διασκεδαστικά – Εφαρμόστε τη θεωρία στην πράξη παίζοντας 15 minigames χωρισμένα σε 3 κατηγορίες: αγώνες αντοχής, επίδειξη αλμάτων ή φροντίδα αλόγων. Θα μπορέσετε να καβαλήσετε το άλογό σας σε πολλαπλές διαδρομές με διαφορετικό μήκος και είδη εμποδίων και θα συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες φροντίδας όπως το καθάρισμα και το χτένισμα του αλόγου σας.
  • Μάθετε παρέα στο Multiplayer mode για 4 παίκτες – Προκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας στις γνώσεις τους για την ανάβαση αλόγων. Μπορείτε να παίξετε όλα τα games modes, συμπεριλαμβανομένων και των διαγωνισμάτων, είτε μόνοι είτε με 4 παίκτες συνολικά!
Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment