Η γκάφα του CEO της Apple: Έκανε την κάμερα του iPhone 6s να μοιάζει άθλια [εικόνες]

Η γκάφα του CEO της Apple: Έκανε την κάμερα του iPhone 6s να μοιάζει άθλια [εικόνες]

Στα θέματα του marketing, η Apple έχει συνηθίσει να πρωτοπορεί. Αυτή τη φορά όμως, ο CEO της αμερικανικής εταιρίας τα έκανε… θάλασσα.

Ο Tim Cook παρευρέθη στο γήπεδο που διεξαγόταν το φετινό Superbowl, το μεγαλύτερο αθλητικό event των Η.Π.Α και φρόντισε να απαθανατίσει την στιγμή που οι New England Patriots είχαν μόλις κερδίσει τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Οταν ο CEO της Apple τουίταρε την φωτογραφία, το προφίλ του στο γνωστό μέσο δικτύωσης έγινε… αντικείμενο χλευασμού. Η πολύ κακής ποιότητας φωτογραφία, που προφανώς είχε τραβηχθεί από iPhone, κατάφερε να αποσπάσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια από χρήστες του Twitter.

Μάλιστα, το τελευταίο μοντέλο της Apple έχει ειδική ρύθμιση οπτικού σταθεροποιητή ώστε να αποφεύγονται οι κουνημένες φωτογραφίες. Ο Tim Cook όμως κατάφερε να αποδείξει την αναποτελεσματικότητα του.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο CEO της Apple στο προφίλ του

iphone-1_0

 

Κάποια από τα πιο… εμπνευσμένα σχόλια που απέσπασε

Πηγή

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment