Γιατί ο γκρι Hulk δεν έκανε την εμφάνισή του στο The Avengers: Age of Ultron;

Γιατί ο γκρι Hulk δεν έκανε την εμφάνισή του στο The Avengers: Age of Ultron;

Οι φανατικοί της Marvel θα γνωρίζουν καλά πως o Hulk, μία από τις πιο γνωστές δημιουργίες των Stan Lee και Jack Kirby από τα ’60s δεν ήταν πάντα πράσινος. Ο Dr. Bruce Banner είχε αρχικά προγραμματιστεί να είναι γκρίζος, αλλά τελευταία στιγμή προτιμήθηκε το πράσινο χρώμα αφού έδειχνε πιο έντονο σ’ ένα τυπωμένο κόμικ. Κι όμως ο γκρι Hulk απόκτησε την δική του μυθική υπόσταση μέσα στα χρόνια και απ’ ότι φαίνεται ήταν πανέτοιμος να κάνει το comeback του στο The Avengers: Age of Ultron!

Ενώ ο πράσινος Hulk ήταν ο ασυγκράτητος και ο οδοστρωτήρας, ο γκρίζος, γνωστός και ως “Joe Fixit” ήταν πιο ευφυής και μάλιστα σε πολλά κόμικς είχε κάνει την εμφάνισή του κουστουμαρισμένος, υιοθετώντας ένα εντελώς διαφορετικό στυλ!
Αυτή η έκδοση λοιπόν παραλίγο να κάνει την εμφάνισή της στο τελευταίο Avengers με τον VFX supervisor Christopher Townsend να αποκαλύπτει πως ο Joss Whedon πειραματίστηκε αρκετά με την ιδέα. Οι υπολογιστές πήραν φωτιά, με τα σχέδια να δοκιμάζουν διάφορες αποχρώσεις στα μάτια, άλλες διαστάσεις και εκφράσεις στο πρόσωπο. Φυσικά στην πορεία όλα αυτά ξέφυγαν και λίγο, ωστόσο στο τέλος ο γκρίζος Hulk ήταν έτοιμος. Γιατί τώρα δεν τον χρησιμοποίησε ο Whedon;

Γιατί απλά αποφάσισαν πως το γκρι χρώμα θα ξένιζε το κοινό που είχε συνηθίσει το αγαπημένο του πράσινο. Δεν ήθελαν να μπερδέψουν τους θεατές και έτσι στο τέλος έκαναν πίσω και προτίμησαν την “πράσινη” σιγουριά. Ποιος ξέρει ίσως μία μέρα έρθει και η σειρά του γκρίζου Hulk να μας δείξει τι μπορεί να κάνει κι αυτός.

Marvel-Comics-Grey-Hulk-Joe-Fixit-640x968

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: