Οι γυναικείες ομάδες κάνουν το ντεμπούτο τους στο FIFA 16

Οι γυναικείες ομάδες κάνουν το ντεμπούτο τους στο FIFA 16

Η ΕΑ Sports ανακοίνωσε όπως αναμένονταν τις πρώτες πληροφορίες για το FIFA 16, οι οποίες είναι… γένους θυληκού προς έκπληξη όλων. Για πρώτη φορά στην ιστορία των ποδοσφαιρικών τίτλων εισέρχονται γυναίκες ποδοσφαιριστές με τις γυναικείες εθνικές ομάδες τους. Συνολικά θα προστεθούν 12 γυναικείες εθνικές ομάδες και είναι οι εξής: Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Αγγλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία Σουηδία και ΗΠΑ.

Τη δυνατότητα να παίξετε με τις γυναικείες ομάδες θα έχετε στα Kick-off, Offline Tournament και Online Friendly modes. Λόγω του ότι συστηνόμαστε σε μια διαφορετική κατηγορία παικτών, προστέθηκαν στο παιχνίδι νέα γυναικεία body types και animations με ιδιαίτερη προσοχή στην κίνηση των μαλλιών κατά το gameplay.

Το FIFA 16 αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου για τα PC, Xbox One, PS4, X360 και PS3. Ακολουθεί το trailer του τίτλου για την γένους θηλυκού προσθήκη της σειράς, μαζί με τις πρώτες εικόνες.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment