Η 20χρονη “κινητή διαφήμιση” που πληρώνεται έως και 50.000$ από το instagram

Η 20χρονη “κινητή διαφήμιση” που πληρώνεται έως και 50.000$ από το instagram

Πόσες φορές έχετε δει κάποιον διάσημο να ποζάρει στα social media με “τοποθέτηση προϊόντος”; Η απάντηση είναι πολλές και αυτό διότι η επιχείρηση έμμεση διαφήμιση είναι εξαιρετικά επικερδής και ένας ακόμη τρόπος για μεγάλες εταιρίες και πολυεθνικές να προωθούν τα προϊόντα τους. Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον ηθοποιό να εκθειάζει τα παπούτσια που φοράει, το κινητό που κρατάει ή να προτείνει οτιδήποτε άλλο, έχετε κατά νου πως μάλλον έχει πληρωθεί αδρά για να το κάνει.   Η βασίλισσα της αυτοκρατορίας των media stars και η πιο ακριβοπληρωμένη στο χώρο, είναι από την οικογένεια Kardashian, αλλά δεν είναι η Κιμ. Το αστέρι των social media που φέρεται να παίρνει τις μεγαλύτερες αμοιβές για διαφήμιση μέσα από το ίνσταγκραμ, είναι για φέτος η Kendall Jenner.

Έχει σχεδόν 44 εκατομμύρια followers και τη πιο δημοφιλή φωτογραφία του ίνσταγκραμ η οποία πριν από 29 εβδομάδες συγκέντρωσε χιλιάδες likes σε λίγες ώρες και σήμερα έχει φτάσει τα 3,3 εκατομμύρια.

Όλο αυτό μεταφράζεται σε χρήμα και οι αμοιβές για μια φωτογραφία στον λογαριασμό της Kendall Jenner κυμαίνονται από 25.000 έως 50.000 δολάρια, αναφέρει το CR Fashion Book.

Σημειώνεται επίσης πως η 20χρονη, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ, είναι για φέτος το μοντέλο που είδε όσο κανένα άλλο τις μετοχές της να ανεβαίνουν – και αυτό ενώ έχει μόλις ένα χρόνο που άρχισε καριέρα στη μόδα. Από το 2014 έως τώρα έχει κερδίσει σχεδόν 4 εκατομμύρια σε συμβόλαια και κατάφερε να εκθρονίσει πολλά supermodels με πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, από τις λίστες με τα hot ονόματα.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: